Arama sonuçları: *

• Users: dyexer
  • In Bilim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. D

Oyun oynarken kollar sıkılmalı mı?

hocam masadada kolumu sıkıyorum titriyor kaldırıncada titriyor baya
  2. D

Tamam teşekkürler hocam sayenizde artık attığnıız resimdeki gibi kullanıcam mouseyi 1673642066 hocam kaslarınızı sıkınca kolunu titriyomu siiznde baya ben korktum niyeyse hastalığımmı var diye
  3. D

hocam hafif sıkınca bir şey yok gibi ben aşırı sıkıyorum ozaman titriyor
  4. D

hocam fizyolojik hastalığımmı var acaba yaşla alakası varmıdır kaç yaşına gelsem gider bu
  5. D

hocam sigara içmiyorum yaşın 15 zaten daha
  6. D

hocam yaşıma göre 30 kilo fazlam var ama kiloyla alakası olduğunu yeni öğrendim kaslarımı sıkınca titriyor kolum komple
  7. D

anladım hocam ben dirseği komple havaya kaldırıcaz sandım dışarda olması gerekiyormuş ama kasımı sıkıncı kollarım titriyor adam vuramama sebep oluyor o neden oluyo
  8. D

hocam kol havada oyun oynanırmı çok zor bide dirseğimi sıkıncı kaslarım titriyor yada benmi yapamadım bilmiyorum
  9. D

hocam ben bastırıyorum sıkılma olarakmı geçiyor o? yani kolumu masaya bastırıyorum 1673640307 alışma sürecim ne kadar olur hocam çok acıyor ve ağrıyor kaç güne alışrıım
  10. D

YouTube'dan Valorant aim çalışma videosunu izlerken kolları hafifçe sıkarak oynayın demişti biri. Oyun oynarken kollar sıkılmalı mı kas hafızası için?
Geri