Arama sonuçları: *

1. S

Savaşta kılıç mı daha üstündür bilgi mi ? münazara için

Ne kadar bilge olursan ol elin boş ise bir kılıca kaybetmeye mahkumsun
  2. S

Gerçekleri Konu Alan Belgesel

Sorun da bu zaten, delilleri yok ve safsatalarıyla mevcut delilleri çürüttüklerini sanarak ben merkezli bir düşünce yapısı ile hareket ediyorlar. Onlara göre onlar haklı 7 milyar insan yanlış biliyor
  3. S

Anlamıyorlar, anlamak istemiyorlar. Aykırılığı, cahilliği iyi sanıyorlar. Kendilerini üstün görüyorlar....
  4. S

Coriolis etkisi
  5. S

Yer çekimi, gün ve yıl döngüsü, açısal hız ve dünyanın iki farklı yarımına dökülen suların zıt şekilde lavabodan dökülmesi sizin düz dünya safsatanızı paramparça ediyor. Düz dünyaya inananları yedim, hala savunmaya çalışanları da engelledim. Adios 🤙
  6. S

Titanyum topraktan yoğundur, delip geçmesi lazım sizin diyişinize göre? Yoğunluğu neyden az? Oksijenden mi? Dünyadan mı? Aerodinamik ve hava basıncının mühendislik ile kontrol edilip fayda sağlayacak biçimde yönlendirilmesi ile Hayır gidebilirsin, yasak bir bölge değil. Sadece kanunları var...
  7. S

Kanıtlar mısın lütfen...
  8. S

Antartikaya girmemize izin vermiyorlar dediğin yerde patladım 1667200523 Bir de cisimlerin düşmesini yoğunluğa bağlamışsın, o zaman uçaklar nasıl uçuyor? Balonlar neden helyum ile dolunca uçuyor? Neden yoğunluğu çok yüksek şeyler yeri delip dünyanın öbür tarafına geçmiyor? Dediklerinizde 1 tane...
  9. S

@DonanımFikir kral Mehmet abi kitlemedi konuyu görmüyor herhalde Allah için sen kilitle yeter burası buram buram cahiliye dönemi kokuyor. Hatta ondan da kötü o zaman dünya küreydi dana boynuzunda dönüyordu adam düz diyor deliricem
  10. S

@Mehmet Yılmaz bu konu cidden mantık ve fizik kurallarına aykırı ayrıca yanlış bilgilendirmelerle dolu bir konu oldu artık. Bu konunun kapanması gerekiyor.
  11. S

Hayır sıkıntı ne biliyor musun, ben kendi araştırdığı ve gerçekliğinden emin olduğu düz dünya ile ilgili soru soruyorum bunların hepsinin cevabı var diyor. E tamam madem cevabı var söyle? Sorduğum bütün sorulara akılcı ve mantıklı cevap versin düz dünya derneğine üye oluyorum.
  12. S

Allah için şu konuyu yükseltip yükseltip durmayın. Konu sahibi dahil 3-5 kişinin cahilliğini görünce başıma ağrı giriyor
  13. S

Genel Ayrım, Dinamit - TNT Farkı

14. S

Evde yapacağım 🤨
  15. S

Teşekkürler, artık dinamit yaparak banka soyabilirim. Nitro gliserini nereden bulabilirim
  16. S

Açıklayamaz, açıklayabilirse düz dünya derneğine üye olacağım. O kadar eminim yani :D 1657442683 E tamam cevap ver o zaman madem var? Kendi savunduğun düşünceyi madem araştırdın sen açıkla :D?
  17. S

Yalan bu, bizim tuvalette çektik
  18. S

O zaman şarlatansın
  19. S

Hayatı Kaç FPS yaşıyoruz?

Algılarınız tam açıkken, odağınız en yüksek seviyesindeyken etrafınızdak hayatı 500hz olarak algılarsınız. Normal şartlarda 25fps civarı algılarsınız. Sarhoş, yorgun, hasta iken bu değer 15-20 aralığına düşer 1656768591 Evet, yakın bir değer söylenebilir
  20. S

Açıklayamaz, birşeyler uydurur ya da sizi kandırıyolar der. Paraşüt eğitiminde bunun ipini kesip eğitim zaiyatı yazdıracak komutan arıyorum
Top Bottom