Arama sonuçları: *

• Users: CRØXY
  • In Hobi
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. CRØXY

Dağda ormanda kullanmak için çakı bıçak tavsiyesi

Bilmiyorum ama doğada kullanmak için kesinlikle yaylı alma tek parça olan bükülmeyenlerden al. 1733567896 Mesela : Columbia Kamp ve Avcı Bıçağı 1948B https://app.hb.biz/p8Yi3jVr8yXB
  2. CRØXY

Kamp için yanımda başka ne olmalı

Kürek buldum küçük 5 yıl önce almıştım ahşap saplı hala taş gibi. 1725190619 Gideceğim yerde elektrik yerleri var çoğaltma aldım ampul de var kablolu. 1725190671 Bizim işten tanıdığımız dropshiping yapıyordu o masayla tanesi 600 dü büze 2 tane hediye etti aynı sandalye gibi boyutu yaklaşık 85x85.
  3. CRØXY

Gıda falan aldık giysi de dahil onda sıkıntı yok. 1725125344 Abi feneri unutmuşum hiç söylemiyor he.
  4. CRØXY

Yaklaşık 2 gün sonra Çanakkale’ye kampa gideceğiz yanımda bazı malzemeler var fakat eksiklerim de vardır yüksek ihtimal.Yanımdakiler: 4 adet katlanır sandalye 2 adet katlanır kamp masası 1 adet sustalı kamp bıçağı 1 adet cep çakısı 1 adet testereli kamp bıçağı 1 adet güçlü çakmak Yaklaşık 5...
  5. CRØXY

Onlar eğlenirken sen çalış hesabı

Okulun basketbol takımındayım TBF altyapısında oynuyorum.
  6. CRØXY

OBP yüksekse öncelikli oluyor diye biliyorum aynı puanda olma durumunda.
  7. CRØXY

Dediğim gibi 7. Sınıfta daha çok OBP yükseltmeye çalışmıştım biraz yanlış anlaşılmıştı ama işe de yaradı şuanda 98-99 arasında OBP.
  8. CRØXY

LGS için olmasa bile OBP yi 98 yaptım iyi gidiyorum şu anlık.
  9. CRØXY

Hot wheels takas mantıklımı

Bende mazda cosmo sport var 1968 iyi mi sence? 1722683798 Normal seri ama özel seri değil.
  10. CRØXY

Hangi Kuru Sıkı Tabancayı Almalıyım

Aar kılınç 2000 mega bize 1 ay içinde gelcek güzel silah.
  11. CRØXY

Yeni LEGO Technic Ultimate Arabası Belli Oldu!

Üzücü.
  12. CRØXY

Dürbün tavsiyesi istiyorum

https://www.amazon.com.tr/Olympus-üretici-garantisi-resimler-renkler/dp/B08KVVJH7Q/ref=sr_1_16?adgrpid=118601370463&dib=eyJ2IjoiMSJ9.SSVqrITUxcNYNYwq7WkdGQyJjHsEXLNaRkmperaugSWzXefMU-7EJ9oqn2ME0Rg9umU2q68gj-q5QqkEOFtLaF2qnx3I0HUj1vPxMvTAdCmJnQ1PiYzW1ZyvCY_9_CEWJKj7LG6IJv0CZnMPq0HON_JGYCahykn8-qqu...
  13. CRØXY

Bu hot whels arabalar değerli mi

Para ediyor diye koleksiyona başlanmaz özellikle HW için.Arabaların canavar araba tarzında premiumlar ise aşırı eski ondan para etmez.
  14. CRØXY

Nereden kaliteli kişiye özel baskılı Tablo ve Poster bastırabilirim ?

inşallah bulursun iyi o zaman.
  15. CRØXY

kalitesini görmeniz lazım ona göre değerlendirin.
  16. CRØXY

yapsalar bile ne fiyat çekecekler ama.
  17. CRØXY

sanayileri araştırıp gez.
  18. CRØXY

dc hesabı gg elim titriyo ya

mail şifresi değişmemişti ben değiştirip telefon doğrulaması yaptım teşekkürler. 1713775338
  19. CRØXY

dc hesabı gg elim titriyo ya

Bugün itibarıyla aldım hesabı abim sağolsun .d 1713771115 Ama Steam gitti her türlü Allahtan oyun yoktu içinde hiç.
Top Bottom