Arama sonuçları: *

• Users: Deep
  • In Hobi
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Deep

Filament nerden alınır?

istanbul filament nasıl acaba baya ucuz çünkü
  2. Deep

Filament nerden alınır?

Dostlar birkaç renk filament alıcam marka, Site öneriniz varmı?
  3. Deep

3D yazıcı önerisi (Figür, değişik parçalar vs için)

Normal hızında bastım. Kaymanların belli olması gayet normal değilmi zaten 1735368342 Yanlış hatırlamıyorsam 8 saat sürdü 1735368711 MakerLab'de birçok kişinin bastığı bir proje diğerleriyle karşılaştırdım pek farkları yok. 1735369368 Bunlar iki farklı 3d yazıcı sahibinin aldığı baskılar
  4. Deep

Dostlar yazıcı geleli 2 gün oldu sadece 1 renk filamentim olduğu için daha çok renkli baskı yapamadım. Sorunuz varsa deneyimlediğim kadar yanıtlatım.
  5. Deep

Dostlar az önce Bambu Lab A1 Combo satın aldım aşırı detaylı araştırmadım çok renk basabilmesi zaten almaya değer diye düşündüm pişman olacağımı zannetmiyorum ama daha iyi yada daha F/P modeller olduğunuda düşünüyorum.
  6. Deep

Evet tek parçada 4 renk baskı yapıyor, uzaktan kamerayla baskınızı izleyebiliyorsunuz, tabla kalibrasyonunu kendi yapıyor, noozle değiştirmek kolay ve anladığım kadarıyla bulduğunuz bir 3d projeyi direkt gönderip bastırabiliyormuşsunuz yani destek koyma vs yapmıyorsunuz kendi hallediyormuş
  7. Deep

Dostlar Reçineli (SLA) yazıcıları ve Filamentli (FDM) yazıcıları birkaç tane video izleyerek araştırdım, kullanım kolaylığı olsun bakımı olsun maliyeti olsun Filamentli yazıcılar cidden daha iyi, Reçinelilerde en büyüm avantaj daha detaylı ve kaliteli baskı almak ama ilk yazıcım olacağı için çok...
  8. Deep

tek gözüme çarpan model oydu akakçede en populer şuan
  9. Deep

Dostlar pamdemiden önce heves edip araştırmıştım o zamanlarda Ender 3 Pro F/P tek tercihti ama alamamıştım şimdi almaya karar verdim ama şuanda piyasada çok çeşit var. Yazıcılarla alakalı hiç bilgim yok, şuanda piyasadaki en işlevsel ve fiyatı 15K-35K arası yazıcı hangisi, tercihlerim neler...
Geri