Arama sonuçları: *

1. TinerciAlper

LRF Takımlarından anlayan yardımcı olabilir mi

lrfyle başlamınız tavsiye etmem işin çok keyif kısmı ora light spin daha iyi olur sanki 7-28 gibi
  2. TinerciAlper

Nargile içim likit tavsiyesi

Premium likit mi istiyorsun yoksa normal likitlerin iyilerinden mi
  3. TinerciAlper

Seiko saat model önerisi

Ben saati yorumladim sadece
  4. TinerciAlper

Seiko saat model önerisi

Dost saat minarel camli quartz mekanizmali snxs77 cok daha iyi bir saat 2 yila yakindir kullaniyorum memnunum mekanizma cam olarak cok daha iyidir
  5. TinerciAlper

Seiko saat model önerisi

Bu modeli bilmiyorumda snxs77 ayni renk kadran ve daha guzel eger bilegin ince ise
  6. TinerciAlper

bu parfümün orijinalini arıyorum

Elixir degil dostum alakasi yok elixirle duz siyah olan invictus victory 1715609558 Bende ufak capli koleksiyon yapiyorum tavsiyem bilmedigin kokulari arama sirf populer diye
  7. TinerciAlper

bu parfümün orijinalini arıyorum

Uzun suredir yok invictus victory extreme ile benzerler istersen deneyebilirsin ben elixiri zar zor buldum 1715603670 1 ay once kagan parfumeride stogu vardi
  8. TinerciAlper

NE GİBİ HOBİLERİNİZ VAR?

Sabah sessiz issiz sahil insanlar ses gurultu yok cay kahve sigara esliginde balik tutmak 10/10 aktivite hocam
  9. TinerciAlper

Oyuncu oda dekorasyon ama basit

Hotwheels araclar
  10. TinerciAlper

İstanbul Likit Satın Alabileceğim Yer

Dogu bank istedigin seyleri bulursun ancak cakma olup olmadigjna dikkat et
  11. TinerciAlper

Bu Söz Nasıll Bir kıza söyledim

Abi kopualayip kiza attim 8 saattir mesajimi okuyo cok etkilendi galiba
  12. TinerciAlper

fobi olarak arıcılık yapmak

Benimde teyzemler yapiyordu 1 cuval seker veriyorlardi arilar kendi yapiyodu cicekle falan kovani suslemeye gerek yok
  13. TinerciAlper

LİNKİNİ VERDİĞİM OLTA TAKIMLARINDAN HANGİSİ DAHA İYİ

Karakoyde 2 katli kisik balik var gayet buyuk bir dukkan ayrica uskudarda cengiz balik ve yine kisik baligin biraz daha kucuk bir magazasi ayni sokakta orada butcenize ve ihtiyaclariniza gore yardimci olurlar (bu ikisi kurumsal duzgun firmalar baska esnaf tarzi yerler ellerinde kalmis ucuz...
  14. TinerciAlper

Anadolu yakasinin neresi aksam pcye gecegim attiklarinjz cok uygun degil 3.70-4.20m arasi bir kamisa ihtiyaciniz var 5000-6000 binlik bir makine ideal 50-100 arasi kursun kullanirsiniz cubuklu harici yerlere gidecekseniz
  15. TinerciAlper

hangi bölgede oturuyorsunuz ne tutacaksınız
  16. TinerciAlper

18 günlüğüne evimizde olmayacağız ve muhabbet kuşum var

Benimki arabada cok mutlu oluyordu memlkete orduya goturmustum azda degil 800 kusur km cok neseliydi yavrulyktan beri bizde oldugu icin araba seyahatlerine aliskin sizinki ne yapar bilemem
  17. TinerciAlper

Uğraştığınız hobiler

Pcde oyun oynamak muzik dinlemek ayda yilda bir balik tutmaya cikmak (sabaha karsi daha gun dogmadan yada gece gunes batarken) evdeki bozuk aletleri tamir etmek evdeki bozuk telefonları tamir etmek durduk yere hic bi alakam olmayan bir konuda bilgi edinmek ( ne oldugu hic farketmez motorlar...
  18. TinerciAlper

Smok nord 5 için likit önerir misiniz ?

bigboss
  19. TinerciAlper

Smok nord 5 için likit önerir misiniz ?

bütçe nedir şimdi kaliteli diiynce premium likit geliyor aklııma
  20. TinerciAlper

Elektronik sigara önerisi lazım

hocam 80w ama büyük e sigaralar kadar performanslı mı tam boylar kadar
Top Bottom