Arama sonuçları: *

1. TinerciAlper

LRF Olta Kamışı Önerisi

görmez lrf zevkini alamazsınız zaten lrf ultra hafif olması bunlar o keyfi yaşatmaz size hangi bölgedesiniz bilmiyorum ama direkt lrf ile başlarsanız hemen zevk alamayabilirsiniz biraz öğrenmeniz sürer haberiniz olsun
  2. TinerciAlper

4K civarı kalıcı Parfüm önerisi

tatlı parfümlerin hiçibiri yazın gitmez
  3. TinerciAlper

4K civarı kalıcı Parfüm önerisi

jpg le male elixir invictus elixir one million eelixir
  4. TinerciAlper

Bu Olta Nerde İş yapar

İnsanlar hobi edinmeye calisiyor neden baltaliyorsun ki 1743078716 Alakasiz bir mesaj telekopik olmasi sadece ic ice gecmesi anlaminda yoksa 2-3 parca olabiliyor kamislar kumas gibi oltada olmaz
  5. TinerciAlper

Hobi önerisi istiyorum

çok fazla hobi var sizin ilgi alanınıza göre çok değişir açık alan kapalı alan evde yapabilcekleriniz vs vs uzarda gider bedavaya yapılacakta var binlerce lirayada
  6. TinerciAlper

Olta balıkçılığından anlayanlar

Hayir yapamazsiniz
  7. TinerciAlper

Hedef balik levrek lufer dediginiz icin sert aksiyonlu kamislar onerdim ancak levrekte genelde wtd su ustu silikon tarzi kullaniliyor o yuzden bi tik yumusak uclu kamislar tercih edilir ama siz yeni basliyorsunuz uzaga atabilmeniz ve aksiyonunuz daha kolay olsun diye onerdim 0.16mm 8 orgu ip...
  8. TinerciAlper

https://www.akakce.com/olta-kamisi/en-ucuz-savage-gear-sgs2-all-around-274-cm-7-35-gr-2-parca-fiyati,160412657.html https://www.akakce.com/olta-kamisi/en-ucuz-daiwa-crossfire-new-270-cm-10-35-gr-fiyati,1350140959.html Okuma Alarıs Als-30 Olta Makinesi https://app.hb.biz/sdt7XOnQy7ll
  9. TinerciAlper

Hocam light spin yapin 5-25 7-35 gram atar tarzi sadece kamis makine mi 2-3k yoksa yemler ip vsde dahil mi bu fiyata hedef balik nedir
  10. TinerciAlper

İlk defa sizden duydum yasakli bolge vs olabilir
  11. TinerciAlper

İzmir tam yeri her turlu av balik var ben kisaca aciklayayim Lrf en hafif siklet 0.5-12gr arasi cok ufak silikon ve sahteler atarsiniz cok keyiflifir yormaz av cesitliligi ufak istavritlerden levrege kadar uzanir yakin mesafa avciligidir cok uzaga atma gerekmez Spin 7-45 arasi hafif jigler...
  12. TinerciAlper

Yerin neresi hedef balik ne av disiplini ne (lrf spin surf) ve en onemlisi butcen ne yardimci olayim
  13. TinerciAlper

5000 Liraya Kol Saati Önerisi

Seiko 5
  14. TinerciAlper

Dağda ormanda kullanmak için çakı bıçak tavsiyesi

siteyi kaydettim tam hediye almalık bir site
  15. TinerciAlper

LRF Takımlarından anlayan yardımcı olabilir mi

lrfyle başlamınız tavsiye etmem işin çok keyif kısmı ora light spin daha iyi olur sanki 7-28 gibi
  16. TinerciAlper

Nargile içim likit tavsiyesi

Premium likit mi istiyorsun yoksa normal likitlerin iyilerinden mi
  17. TinerciAlper

Seiko saat model önerisi

Ben saati yorumladim sadece
  18. TinerciAlper

Seiko saat model önerisi

Dost saat minarel camli quartz mekanizmali snxs77 cok daha iyi bir saat 2 yila yakindir kullaniyorum memnunum mekanizma cam olarak cok daha iyidir
  19. TinerciAlper

Seiko saat model önerisi

Bu modeli bilmiyorumda snxs77 ayni renk kadran ve daha guzel eger bilegin ince ise
  20. TinerciAlper

bu parfümün orijinalini arıyorum

Elixir degil dostum alakasi yok elixirle duz siyah olan invictus victory 1715609558 Bende ufak capli koleksiyon yapiyorum tavsiyem bilmedigin kokulari arama sirf populer diye
Geri