Arama sonuçları: *

• Users: TyShame
  • In Hobi
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. TyShame

Evde bira yapma kiti incelemesi. Su fiyatına bira yapımı Biramız oldu

Farklı biralar denemen lazım hocam. Tek bir tip deneyip bira kötü denmez sana hitap etmiyodur kimi çok koyu olur kimi çok tatlı
  2. TyShame

Etanol etil alkol nereden temin edilebilir

İnternetten saf halde 2ml alamazsın hocam 😂 etil katkılı ürünler var onda etili ayrıştırırım dersen onlardan alabilirsin 😂😂 1741280530 Dışardan alırsın ama eczaneden vs.
  3. TyShame

Valla hocam imkansıza yakın saf etil alkol satılmıyor. Aynı dertten bende müzdaribim parfüm vs işlerle uğraşıyorum bazen de çözücü olarak kullanıyodum da bulması çok zor şuan. 3 4 ay önce yasa çıktı ondan sonra çok zorlaştı. Çevrene bi sor kimya hocan bilir nerden temin edebileceğini.
  4. TyShame

Etil almak çok zor şimdi bildiğim kadarıyla. Kimya hocana veya eczacıya bir danış derim. Boyacılara da sorabilirsin. İzopropil alkol alabiliyosun netten ama etil alamıyosun eskiden migrosta satılıyodu hey yavrum hey.
  5. TyShame

Evde bira yapma kiti incelemesi. Su fiyatına bira yapımı Biramız oldu

Kaliteli mayşe alımı tespiti rehberi de gelirse 10 numara olur hocam. Güzel rehber teşekkür ederim tamamını okuyamadım ama eline sağlık detaylı yazmışsın iş sonu okumalık güzel oldu 😂
  6. TyShame

Cumhuriyetin101.Yılına Özel Atatürk imzalı el yapımı sipariş Tanto bıçağım

Beğendim 👍 ne kadara mal oldu hocam ?
Geri