Arama sonuçları: *

• Users: atachu
  • In Hobi
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. atachu

F/P elektro gitar önerebilir misiniz?

öncelikle yazdığım şeyi kırpıp kendini haklı çıkarmaya çalışman çok komik ben tremolo barını çıkartıp kilitleri kitlemekten bahsettim köprüyü kitlemekten değil. ayrıca 2 yıl kadar cort x6 kullandım dediğin hiçbir şeyi yaşamadım :D SX gibi vasat altı bir gitarı cort gibi birsürü avantajı olan bir...
  2. atachu

les paulun sürekli kaçan akortuyla uğraşacağına çıkarır tremolo barı kitler kilitlerini adam akıllı çalar. kafanızda oturmuş saçma sapan bi fikir konuşuyosunuz gerçekten. floyd rose başlangıç için alınmaz diye bir şey yok. Adam çalmak istediklerinde ilk sıraya master of puppetsi koymuş bu adam...
  3. atachu

bulabilirsen ephiphone herhangi bir gitar bulamazsan cortx lere bakabilirsin cortx6 mesela
  4. atachu

Çizim kalemleri numaralarına göre nerelerde kullanılır?

8b ye kadar var diye hatırlıyorum en düşüğü hb hb ile taslak atacaksın ufak ufakl sonra zaten tek tek kalınlıkları artıyor o kalemlerin koyuluğuda aynı şekilde mesela hb ile taslak atacaksın 2b ile üstünden geçeceksin 8b ile en koyu yerlere gölge yapacaksın 6b ile geçişlerini tamamlayacaksın 3b...
Top Bottom