Arama sonuçları: *

• Users: ca.s
  • In Hobi
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. ca.s

NE GİBİ HOBİLERİNİZ VAR?

Müzik yapmak-söylemek. Yavaş PC bulursam hızlandırmak. Bazen PCleri özelleştirmek. Kendi çapımda bir youtube kanalım var. Yeni bir şeyler öğrenmek-öğretmek.
  2. ca.s

uçlu kalem önerisi 0,3 0,5 0,7

Pensan IQ Plus
  3. ca.s

oyunlardan zevk almamaya başladım

Nostalji oyunları genelde düşündürmeye ve el göz koordinasyonunu çok iyi kullanmaya yönelik. Nostalji olmasına gerek yok. Yakın zaman oyunlarına da bakabilirsin. Dediğim gibi oyun türlerini değiştir. Hep hikayeli, online oynamak yerine düşündürücü, dikkat gerektiren,... gibi oyunlara bak.
  4. ca.s

Oyun oynarken grafik takıntısı yapmadan ânı yaşamak önemli bu devirde. Eskiden kimin umrundaydı grafik? Oyun açılıp oynansın o bizim için kafiydi. Mesela ben bazen sıkılıp eski Snex9X oyunlarını oynuyorum. 1705761256 Windows 10'un eski XP oyunlarını açmamasından dolayı XP oyunlarını açabilmek...
  5. ca.s

Çünkü eski heyecanı veren şeyler yok artık. Eskiden her şey azdı ve kıymetliydi ve birbirinden farklıydı. Şimdi her şeyden çok fazla var, kıymeti yok ve neredeyse hepsi birbirini taklit ediyor. O yüzden hepsinin mantığı aynı geliyor. Eskiden acaba kaldırır mı bilgisayarım diye merak içinde...
  6. ca.s

muhabbet kuşları kavga ediyor

Bazı yetişkin kuşlar yumurtaları ve yavru kuşları kıskanır veya istemeyebilir. Erkeği farklı bir kafese koy eğer kafes varsa fazladan. Dişi kuşa da rahat bir ortam sağla ki yavrulara kolay bakabilsin. Ayrıca yemine de dikkat et. Kondisyon yemleri oluyor daha fazla enerji sağlayan. Baba kuş...
  7. ca.s

Muhabbet kuşu hakkında bilgili olan var mı?

8-9 aylık muhabbet kuşu uçabilmeli. Nefes darlığı yaşayıp uçmasına engel olan bir şey olabilir. Astım genelde kuşlarda görülen bir rahatsızlık. Ara ara bulunduğu ortamı havalandır kuşu başka bir odaya koyup. Kanatlarında bir sorun olmadığına eminsen eline alıp yumuşak bir yüzeye (yatay gibi)...
  8. ca.s

Muhabbet kușu canı döner çeker mi?

Muhabbet kuşunun (genel olarak papağanların) yiyebileceği: Sebzeler Meyveler Tohum, çekirdek ve nutlar Diğer sağlıklı gıdalar Yememesi gerekenler: Kaynak: Burak Uçar Kuş Veteriner Hekimi https://instagram.com/kusveterineri
  9. ca.s

Muhabbet kușu canı döner çeker mi?

Dürüm gibi yağlı gıda vermek zararlıdır. 15 günde bir küçük bir parça haşlanmış tavuk verilebilir. Vermek zorunlu değildir yemese de olur. Verilirse protein ihtiyacını ordan karşılamış olur diğer yemler dışında. Kuşlar için abur cubur genelde dal darısı olur. Bitirene kadar yerler bir dal...
Top Bottom