Arama sonuçları: *

• Users: ege001
  • In Hobi
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. ege001

Arkadaşlar Ben Başardım 😍

Hayirli Olsun.ilk oyun dogru secim gece gece fena sarar :D
  2. ege001

Kelebek bıçaktan anlayan, kullanan var mı?

Hocam bu ulkede katananin sirtta gezmeyecegini de soyleyemeyiz ancak siz evde domates, salatalik dogramak icin falan alirsaniz sorun olmaz. Yurtdisindan alirsaniz gumrukten gecmeyebilir ama.
  3. ege001

Hocam bizimde arabada disi mermer islemeli bicak var ramiz dayininki gibi sorsan ne ise yariyo, babam piknikte hiyar soyuyor :D 1721426926 Evde duracaksa sorun olacagini sanmiyorum ben
  4. ege001

Hocam arkadasin dedigi gibi yasak ancak deneyecekseniz 3d yazici modeli ve plastik model ile ogrenin sonra satin alin yoksa 2.dakikada bas parmak gider :D
  5. ege001

3 d yazıcı önerisi 10,000 tl

Onu bilmiyorum galiba internetten almadı ama.
  6. ege001

3 d yazıcı önerisi 10,000 tl

Arkadasim kullaniyor kotu falan degil oldukca iyi. Yuksek hizda kaliteli baski aliyor, ayarlamasini kendisi cok iyi sekide yapiyor, kontrol ekrani telefon gibi ele aliniyor ve dokunmatik.
  7. ege001

NE GİBİ HOBİLERİNİZ VAR?

Kader mahkumu abim, yetimjaneden kromozom calarken yakalanmis. Elbet bitecek bu cile....
  8. ege001

Yivsiz av tüfeği önerisi

Abartiya gerek yok soyle birsey yeter: https://www.mke.gov.tr/Urunler/20-mm-Cift-Namlulu-Ucaksavar-ve-Piyade-Destek-Topu/109 Butce cikmazsa bu da olur: https://www.sarsilmaz.com/urun/sar-762-mt :D
  9. ege001

Sprey boya ile kep boyadım ama tozlar yapıştı

Sorun olmaz bence. Boyadiktan sonra fanus gibi birseyle kapatın üstünü .
  10. ege001

Selam Gençler Kasalar ne zaman Temizlendi ?

En son yazin temizledim. Genelde yeni parca alip takinca temizliyorum parca farketmez (kasa fanindan anakarta kadar :D) Kasadaki bombaya selamlar.
  11. ege001

Rc araç hobim var millete boş geliyor

Fotograflara bakarsak baya guzel hocam.
  12. ege001

Hocam bana dusmez ama yinede benim tavsiyem bence cok sukur butceniz elveriyor yani bu tarz hobileri asla birakmayin diecast olur, rc arac olur, 3d yazici, bilgisayar gibi 1707405484 Yoksa millet ot gibi geziyor hicbir konuda bilgileri yok, hobileri yok... 1707405501 tek yetenekleri instagram da...
  13. ege001

Hocam zevk aliyorsaniz ve verdiginiz para sizi asiri zora sokmuyorsa sikinti yok. Yoksa TR de insanlara gore her zevk bos onun yerine git kilik, kiyafet al isine yarayacak birsey al derler. 1707404601 Bende model araba koleksiyonu yapiyorum goren herkes oyuncak icin yasin gecmedi mi diyor o...
  14. ege001

Önerdiğiniz Hot Wheels Veya Matchbox Arabalar

Hocam ya koydugunuz rafin ustune otopark deseni gibi birsey yapistirin yada arkadasin dedigi gibi duvara raf takip ona dizin 1706264675 Bendede babmla ortak yaptigimiz koleksiyon var biz salonda buyuk bir dolaba koyduk camli
  15. ege001

Oyuncu oda dekorasyon ama basit

Hocam led doseyebilirsiniz masanin arkasina, ust rafa maket kamyon-araba-motor-figur modelleri koyabilirsiniz, arkadaki daginik kablolari toplayabilirsiniz(tavsiye ederim), yukaridaki rafdaki cikartmalari cikarmanizi tavsiye ederim daha hos durur, odaya poster asabilirsiniz. tavana led+pamuk...
Top Bottom