Arama sonuçları: *

• Users: longinus
  • In Hobi
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. longinus

🔥🔥 Güncel Oyun Odam ve Önerileriniz... 🔥🔥

Hocam rahat ve kumaş aldığım için çok memnunum. Terletme yapmıyor.
  2. longinus

aynen hocam
  3. longinus

hocam bizim buradaki züccaciyeden aldım ben. kadınların sıklıkla uğradığı bu mağazalarda her şey var. erkeksin diye utanma gir çık dolaş bak. siyah küllük siyah çöp kovası. daha neler neler :D
  4. longinus

https://xprime.com.tr/xprime-markus-rgb-ledli-oyuncu-masasi-133.html https://xprime.com.tr/xprime-markus-rgb-ledli-oyuncu-masasi-133.html 1678486099 Kola :D:D:D:D
  5. longinus

ondanda var evde ama onu kesecek makas yok ya. plastikten bir şey bıçakla denedim çok sert.
  6. longinus

hmmm anladım hocam. aslında ileride futbol oyunları için gamepad düşünüyordum. fikrinizi değerlendireceğim teşekkürler
  7. longinus

şimdi kürşatın dediği büyük kablolar için. klavye mouse gibi ince kablolu olanlar için ben masanın altından sarkıtıp önceki mesajımda attığım plastik kablo toparlayıcıları masanın alt kısmına uyguladıgım için masanın altı böyle görünüyor. Adet yetmediği için Hala yapmadıklarım var.
  8. longinus

boyutu 114 cm. fiyatı 2700 tl xprime markus 1678484551 gamepad oyun kolu mu oluyor hocam ? daha önce hiç kullanmadım 1678484570 sığar ama kasaya yer kalmaz
  9. longinus

Ben züccaciyede 25 tl ye 24lü plastikten bir şey aldım.
  10. longinus

harbi kasa içinde hiç kablo görünmüyor ekran kartını anakart besliyo galiba. :D
  11. longinus

bayılıyorum şöyle duvar kağıtlarına ya. Duvar kağıdı kesin alıcam zaten ama bilgisayar masasının arkasında gardırop, şifonyer felan var. çocuk odası aslında benim oğlan büyüdüğü zaman ileride kullansın diye. sadece bilgisayarın olduğu tarafa kağıt olur mu sence
  12. longinus

ohaaaaaa. çoook güzeeel. kesinlikle alıcammm :)
  13. longinus

ama zevki başka oluyo ya. Sırf rekabetçi oyun valorant oynuyorum. oynarken keyif sigarası başka oluyor. :D 1678484052 aa evet bak unutmuşum onu. RGB bir kulaklık standı güzel olur. teşekkürler :) 1678484077 Evet Fab v4 ama kolçaklara felan özelleştirme yapmadım. Nasıl olması gerekiyor ki...
  14. longinus

çok sigara içen biriyim. muhtemelen zamanla sararır galiba. Çünkü bugün masayı kurarken temizlik yaptım. kasa camını ıslak mendille silerken sapsarı çıktı mendil :D
  15. longinus

çok teşekkürler hocam değerlendireceğim..
  16. longinus

Masanın kendi led ışıklandırması var hocam arkaya vuruyor genelde ama çok değil. Prizde yer kalmadığı için kapalı bıraktım. Eski görsellerden şu var kabloları toparlamadığım zaman :
  17. longinus

1 ay içerisinde zaman zaman toplayarak tamamladığım bilgisayar odam için şimdi dekorasyon zamanı. Önerilerinize ve eleştirilerinize açığım. Görseller : Bir önceki sistemleriniz konusundaki fotoğrafta kablolar masanın altından sarkıyordu. Züccaciyeden aldığım kablo düzenleme aparatlarını...
Top Bottom