Arama sonuçları: *

• Users: nightfall
  • In Hobi
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. nightfall

Kelebek bıçaktan anlayan, kullanan var mı?

Hocam çelikten değil de demirden yapılmış gibiydi, adam kendim biledim dedi ama bana pek keskin de gelmemişti ondan almadım, piyasayı da bilmediğimden belki daha güzeli az fazla parayadır demiştim, zaten yanımda nakit de yoktu 😄
  2. nightfall

Onu doğru dedin harbi 😅😅 EyvAllah hocam sağolun kıymetli fikirleriniz için 1721470107 Kör yüzlü eğitim için olanlar ya da pek keskin olmayanlar var hocam da geçen bit pazarında gördüm adam cs'deki kelebeklerden getirmiş ama 300 lira deyince dedim bu paraya değmez, ondan keskin bakmaya başlamıştım
  3. nightfall

Ben de öyle düşünüyorum hocam yoksa katana yapıp satan Türk siteler bile var hem de bilindik isimler yani, e kimse de kılıcını alıp sırtında gezdirmeyeceğine göre 😂
  4. nightfall

Hocam ben domates salatalık keseyim diyordum havalı bir şekilde ya az kalsın kodese girecektik durduk yere 😂 Doğru diyorsunuz o şekilde başlamak lazım sağolun 👍🏻👍🏻
  5. nightfall

Tamamdır teşekkür ederim 😇
  6. nightfall

Selamün aleyküm arkadaşlar. Kelebek bıçakları çok seviyorum, altın rengini de çok seviyorum, o halde şu bıçak tam bana göre diye düşündüm > Link < Yalnız hiç de bunlardan anlamam. Anka Outdoor'dan alışveriş yapan, yahut bu bıçaktan almış olan var mı acaba aramızda? Güzel, çeliği kaliteli, keskin...
Top Bottom