Arama sonuçları: *

• Users: tabgrab0
  • In Hobi
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. T

Başlangıç için Elektro gitar ve amfi önerisi

usta bu gitarı amfiye bağlamak için ayrı mı almak lazım aparatı sanırım trrs 3.5mm lik kablo almam gerekmiş aydınlatabilirmisin?
  2. T

Yardımınız için teşekkürler peki bu ikisinin yanında ek birşeyler almam gerekiyormu (tel.pena vb.)
  3. T

Size göre bu ikili uygunsa bunları alabilirim az çok öğrendiğim zaman ufak degisiklikler yaparım
  4. T

Dediğiniz gibi çalmayı bilmediğim için gitar çok da farketmez ćalmayı sürdürür ve ileriyi hedeflersem zaten değiştirip daha kaliteli modellere bakarım 2.el elden almam gerekir ama şimdide gitardan anlamadigim icin bir sorunu varsa anlayamam tanidigim anlayan biriside yok 0 gitar...
  5. T

Tekirdagda yasiyorum 2.el birkac gitar buldum ama pek begenmedim tekirdag yakinlarinda bulabilirmisiniz rica etsem?
  6. T

Selam dostlar daha önce elime gitar almadım ama uzun zamandır elektro gitar çalmak istiyorum genellikle turkce yabanci rock dinliyorumyeni başlıyacağım hangi marka gitar almam gerektigini bilmiyorum ama hhs veya hh bulunmasini istiyorum ögrenmek amacli cok pahali bjrseye gerek yok fiyat...
Top Bottom