Arama sonuçları: *

1. CONK BAYIRI

Gamepower Rapid 27'' 1MS / 360Hz / IPS Panel Testi🔥

o modelin incelemesi var, incelenmesine gerek yok
  2. CONK BAYIRI

g24-20'ye dair inceleme var, kendisi oldukca kotu bir model kontrasti kotu, maksimum parlakligi dusuk ve coil whine problemi var
  3. CONK BAYIRI

Elle ayar yapmayi deneyebilirsin osd menu'den
  4. CONK BAYIRI

Duzeltme yapayim natural ve vivid diye isimlendirme yok Standart ve Native var, default olarak Standart geliyor, onu Native yap. Simdi OSD Menu videosu izledim yanlis hatirliyormusum.
  5. CONK BAYIRI

cunku omen 25i kutudan sRGB olarak cikiyor. ayarlardan renk modunu degistirmen gerekiyor natural sekmesini vivid yap
  6. CONK BAYIRI

ikisine ait inceleme var zaten https://www.tomshardware.com/reviews/hp-omen-25i Ki omen 25i ile r25i-30 zaten neredeyse ayni sey. panelleri ve arka aydinlatmalari ayni. markalarin yapmis oldugu ufak tefek tunelamalar farkli sadece o kadar. bir de yazilim farkli. temelinde ayni sayilirlar...
  7. CONK BAYIRI

Mesajlarimi anlamak istediigniz gibi anlamaya calismayin markaya bakarak monitor alin gibi bir sey demedim ben. bir monitor pratikte ne kadar iyi olursa olsun kaliteli bir markadan da gelmelidir demek istedim. kaliteli pratik veri + kaliteli marka ikilisi birlikte saglanmali 1712431280 30'a...
  8. CONK BAYIRI

bence elindekileri yapsin yeterli. adami batirmayin :D
  9. CONK BAYIRI

Ee? Ben de ayni seyi demisim zaten. 100000 diye kastettigim sey asus zaten. burada azliga dair ne var? gamebooster gibi markalari 1000 ornegine dahil ettim.
  10. CONK BAYIRI

benim dedigim seyi farkli cumlelerle tekrarlamani anlamadim 1712347367 oyle
  11. CONK BAYIRI

bir urunu alan cok olursa sorun yasayan kisiyi de o oranla cok gorursun. 100000 kisinin aldigi urunun sikayeti 1000 kisinin aldigi urunden fazla olabilir ama bunu orana vurunca degerler farklilik gosterir
  12. CONK BAYIRI

bir monitor teknik verilerde iyi diye bu onu alinabilir yapmaz. gamebooster bir monitorun kalite kontrol standartlarindan gecis sureci ve garanti destegi, msi ve asus gibi markalara gore zayif. misal msi 10 urunden 2 fire veriyorsa gamebooster 10 urunden 4 fire verir gibi.
Top Bottom