Arama sonuçları: *

1. FatihinFedaisiKuruMurad

Casper Excalibur 23.8" 200HZ / 1MS / Fast IPS Panel Testi🔥

https://www.casper.com.tr/blog/ghosting-sorununu-ortadan-kaldiran-fast-ips-teknolojisi
  2. FatihinFedaisiKuruMurad

Gamepower Rapid 27'' 1MS / 360Hz / IPS Panel Testi🔥

sen bana kızıyorsun ama syn hacıgül böyle saçma sapan test olmaz.almışsın bir makina birde tablo çıkarıyorsun bize bunlar ne lazım?senin bu yaptığın dokturun hastaya: 'karaciğerde hipertriklosik,midede sinemaasit,bağırsaklarda banzimon var' demesine benziyor.hasta ne yapsın bunları.test dediğin...
  3. FatihinFedaisiKuruMurad

Lenovo Legion R25i-30 Panel Testi 🔥

casper alıcı sayısı 3000 e yaklaştı seni niye dinlemedi bu millet syn hacıgül illa 200 hz 200 hz
  4. FatihinFedaisiKuruMurad

o bir şekilde hallaedilir usb to hdmı ile.yeterki çıkarsınlar.aslında masaüstü yazılımı yetmesi lazım.alt tarafı monittörün elektronlarıyla oynayacak komut dizinleri.
  5. FatihinFedaisiKuruMurad

sabahtan beri bekliyorum iftarımı da açtım hala gelmedi mister hacıgülün bahsettiği bu overdrive yazılımı.sahura kadar gelir mi mister casper yöneticileri.size sesleniyorum burdan.donanım arşivi ailesi olarak boykota gideriz kimse almaz monitörleri.gerekirse teknopata da yazcam almayın bu...
  6. FatihinFedaisiKuruMurad

sinir yapçak bir durum yok ortada.'MONKEY' yazmadım 'MONEY' yazdım.aradaki bir 'K' harfi bile ne kadar çok şeyi değiştirebiliyor yani insanın duygularını yönlendirebiliyor dimi? bir tük atasözü boşuna dememiş: 'PARA İNSANI MAYMUN EDER'. bunun batı karşılığı: ' MONEY is MONKEY'.
  7. FatihinFedaisiKuruMurad

aslında çektiğin videoda işime gelen bir konu var: MONİTÖRÜN YAZILIMI. caspera baskı yapabilirsin belki bu videoyla da bir yazılım sunar overdrive gibi.o yüzden işine fazka karışmak istemiyorum fakat insanları yanlış yönledirmeni de istemiyorum mister hacıgül :). kafana göre baştan savma bir...
Top Bottom