Arama sonuçları: *

1. Framboise7

BenQ Zowie XL2411K Panel Testi 🔥

Evet 60Hz CRT 165Hz lcd den tepki süresi olarak çok daha hızlıdır fakat 60hz göz yorgunluğuna neden olabilir CRT'ler minimum 85Hz çalışmak için tasarlanmışlardır (kendim 2K çözünürlükte kullanmak için 60Hz de kullandığım oluyor ayrı mesele :D) ve dönüştürücü limitleri seni kısıtlayacaktır ve...
  2. Framboise7

Ben LCD Ve OLED'lere bakınca aklıma hemen CRT gelir sadece benim değil Blur Busters de onaylı :D 20 yıldan sonra keşfedilen tek şey aslında ekran teknolojilerinin performansını tekrar 20 sene önceki bir CRT'ye benzetilmesi gerektiği ilk madde onaylı.. Flat CRT'leri severim fakat elinizdeki...
  3. Framboise7

Elinizdeki CRT modeli nedir ve kaç inç? genelde 19" Ve üzeri CRT'ler yüksek çözünürlük ve Hz de çalışır benim CRT 96kHz yapabiliyor bu da 1920x1440'ın üstüne çıkmama yetiyor fakat yüksek çözünürlükte Hz değerine abanamıyorum :) piyasada 140kHz lik crtler var fakat bulması imkansız gibi bir şey...
  4. Framboise7

Keşke bunu daha fazla IPS panelde görseydik en azından gözümüz kanamazdı siyahlara bakarken ama fiyatı da tuzluymuş tabii ki :) bir oled parası ama burn-in gibi dertleri yok ikisinin de birbirine göre avantaj dezavantajları var bu durumda yine CRT ile beklemeyi tercih ediyorum oled kadar iyi...
  5. Framboise7

LCD'ler gerçekten downgrade idi. 2006 dan sonra başımıza gelen felaket olarak kabul ediyorum hele ki LCD'ler ilk çıktığı dönem çok kötü görüş açıları çok kötü giriş gecikmesi düşük kontrast düşük çözünürlük düşük hz gibi şeylere sahipti Fakat 2000 Yılların başındaki CRT'ler bile 2048x1536 gibi...
  6. Framboise7

Yıl 2024 halen LCD'ler iyi değil. 4K 144Hz ips monitörümü bırakıp 19" crt'ye geçtim hayatım kurtuldu. 4:3 oranında, 0 giriş gecikmesi, 0 hareket bulanıklığı, 0 titreme, 0 crosstalk, 0 arka ışık sızması, neredeyse saf siyah, tam aralık 48-200Hz yani 60FPS oyunlarda giriş gecikmesi ve hareket...
Top Bottom