Arama sonuçları: *

1. RTX3070

Casper Excalibur 23.8" 200HZ / 1MS / Fast IPS Panel Testi🔥

ROG Strix ve Scar laptopların testi gelir mi? 3 ms overdrive ayarını merak ediyorum şahsen.
  2. RTX3070

BenQ Zowie XL2411K Panel Testi 🔥

Panel pek iyi değil değerlere göre. Ben almazdım. FPS oyunları için bile overshoot aşırı ve eminim ki profesyonel FPS oyuncuları içinn de daha iyi modeller vardır.
  3. RTX3070

Lenovo Legion R25i-30 Panel Testi 🔥

Çiplerdeki silikon mantığı. Çok örneği var bunun. Ürünler bire bir aynı üretilmiyor.
  4. RTX3070

Overshoot olayı renklerin görüntülemek istediği seviyeyi görüntüleyememesi. Initial response time ise orada fark ettiyseniz üstte 255'e kadar değerler var 8 bitlik RGB renklerden hangi bölümlerinde ne kadar gecikme olduğunu belirtiyor. Sondaki ise genel bir derecelendirme diyebiliriz. En basit...
  5. RTX3070

Çoğu oyun motoru hala sRGB renkler kullanıyor. Ben olsam ghosting hissettiren oyunlarda level 3, diğerlerinde level 2 kullanırdım. Parlak arka planlı oyunlarda bu overshoot olayı başka izler oluşturmuyorsa tabii.
  6. RTX3070

Bu modelde Level 2 en orta karar gibi duruyor. RGB overshootlar o değerlerle göze batıyordur muhtemelen. Oyununa göre Level 3 de olabilir.
  7. RTX3070

Monster Aryond A24 V1.1 Panel Testi🔥

Strix ve Scar laptopların testi gelir mi?
Top Bottom