Arama sonuçları: *

1. L

Vodofone geçtim bilmedigim yerlerden sms kodu geliyor

Birisi numaraniz ile işlem yapmaya çalışıyor (kayıt olma vs.) veya sms bombasi atıyor. Yani önemsiz. Direkt engelleyin sorun çıkmaz.
  2. L

Bet sitesi smsleri alıyorum

E devletten mesaj engelleme olayı vardı ismini bilmiyorum. YouTube yazarsanız bakabilirsiniz.
  3. L

GEÇİŞE ÖZEL TARİFE ÖNERİSİ

@veppi Yukarıda yazanları oku
  4. L

Telesekreteri numaraya nasıl atarız

Operatorunuzun online işlemler uygulamaları veya müşteri hizmetlerine bakın. Başka bulamazsınız. Sim kart veya normal telefon ayarlarını kurcalaMAyın sonra sıkıntı olabilir.
  5. L

Vodafone Yanımda Premium ilk ay 4.90 ve 100+100 TL kod+ hediye çeki

Ben bugün aldım aynı saniyede kod alıp cüzdanıma gecti 1727805327 Bu arada Vodafone yillardir kullanırım, inanmazsınız toplasan 5-10 kere çekmediğini gormemisimdir. Kimi görsem çekmedi diyor ama Turkcell in çekmediği yerde bile Vodafone benim çekiyordu 1 diş de olsa. Kırsal yerlerde de eskisi...
  6. L

Hocam tobi'ye sorun veya geçebileceğiniz tarifeler kısmında olması lazım. Geç. tar. kısmında cayma bedeli olmadan geçiş yapabiliyorsun. Hiç olmadı internetten tarifeye bak.
  7. L

Aynen hocam. 1727776064 Denediniz mi bilmiyorum ama bence Olabilir cunku 100 tl yi pay cüzdana yatırıyor yani faturaya yansıtmıyor. Cüzdanda istediğin yerde kullan veya nakit çekebilirsin. Siz denediyseniz faturasızda ve olmuyorsa onu bilemem.
  8. L

Merhaba. Kendim VF faturalıyım. Faturasızda da oluyor sanırım. Şart göremedim. Sanırım sene başından beri Yanımda Premium var. Bende bugün satın aldım ve ilk ay 4.90. Her ay 10 GB Garanti çark var. Geri kalan aylar sanırım 35 TL. Premium avantajlarını ekte bıraktım. Bilmeyenler için faturanızı...
Top Bottom