Arama sonuçları: *

1. Necromancerr

NET GSM SKANDALI 🎈

3 büyüklerin bizi bi malum siteye yüklemedikleri kaldı internet paketleriyle tr serverına nasıl geçiriyoruz diye
  2. Necromancerr

NET GSM SKANDALI 🎈

Valla he 6 gün kaldı 6 gb var salla kazan falan anca idare ediyor bu az kullanmış halim 20 gb paket var
  3. Necromancerr

HEPSİJET MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ OLMAK

iyi bari 9-6 çalışıyormuşsun ben 18 diyorum da aslen 17 (2 aya tam 18 dolu dolu olucak) bu yaşta 10-19 13-22 2 vardiya çalışıyorum
  4. Necromancerr

Arora aldım 20k ya tanıdıktandı ayağımı yerden kessin mantığıyla aldım grenaj olarak hasarlı bazı yerleri ancak mekanik olarak sıkıntısı yok ki 80 lik bi scootera göre iyide gidiyor geçenlerde minibüs'ün arkasında 80 gördüm benzinliğe giderken normal zamanda 65-70 top speed.
  5. Necromancerr

motoruda yeni aldım 1 ay oldu işte sırtımıza yük bine bine sırtımız koptu zaten uzun adam sağolsn
  6. Necromancerr

Çıkamayacağız + ya çıksak bile elimiz boş çıkarız anca ülkede borçlanmadan hiçbir şey yapamıyorsun ev değiştirmek istesen elinde nakit 1m bile olsa değiştiremezsin normalde motorlar ucuz olurdu şimdi kaliteli bi 250 lik motor 250-300k arası araba desen sıfır en az 1m. 1731410464 gittim kelepir...
  7. Necromancerr

zam yapsınlar biraz daha borçlanayım zamma kadarda aldığım şeyin fiyatı artmadan borcu öderken cebime biraz daha fazla para kalsın öteki türlü 10 liraya aldığımız 15 olucak dediğin gibi.
  8. Necromancerr

gençliğimizi çaldılar.
  9. Necromancerr

borç kapatınca girmeyi denerim kanka bu yaşımda gırtlağa kadar borçtayım (-65k yaş daha 18 ki bu 50k kapatmış halim)
  10. Necromancerr

kasiyer olarak çalışıyorum asgari ücret alıyorum gençliğimizi yediler. elimde 1 motor, 1 araba falan olsun diye 1 scooter alabildim. Ele muhtaç olmaktansa en ucuzu bile olsa benim olsun.
  11. Necromancerr

şartlar neler borçlarımı kapadıktan sonra yatay geçiş ile geçerim belki :kekw:
  12. Necromancerr

Vodafone Faturalıya Yeni Tarifeler🔥Kaçırma🔥20GB 191₺😱

Valla ss atayım 245 ödüyorum (Müsait olduğumda.)
  13. Necromancerr

yok vergiyle 245 :D 15 tl gibi bir vergi ödüyorum.
  14. Necromancerr

Türkcell de 20 gb ya 245 ödüyorum seneye bu tarz indirimleri kaçırmamam gerek.
Top Bottom