Arama sonuçları: *

1. StrangerIX

Yardım Hepsiburada numaralarımızı spam mesajlar göndermek için kullanıyor!

Ben 3-4 sene rahattım, telefonumu da avmdeki dükkanklara falan vermezdim. Son zamanlarda dedim vereyim nolacak yine başladı bildirimler :kekw: Neyse ki arama yok babamı dakika başı arıyorlar digiturk türk telekom yalanıyla.
  2. StrangerIX

Yardım Hepsiburada numaralarımızı spam mesajlar göndermek için kullanıyor!

Telefon numaramın son rakamını ve başka telekom'a geçiş yapınca rahat 3-4 bildirim almadım. Yakın zamanda her yere telefonu verince gelmeye başladı. Bir deneyin derim faturanızın son dönemine doğru. Son rakam ve hattınızı başka yere taşıma.
  3. StrangerIX

Bimcell - Turkcell geçişinden faydalanma hakkında

Yaptım bile hocam. Turk Telekom'la hallettim 3 gün Turk Telekom, 3 gün Turkcell bekletti. Temiz yöntemmiş.
  4. StrangerIX

Ya şöyle benim yapmak istediğim, ben başka bir operatöre faturasız geçip, birkaç gün sonra tekrardan Turkcell'e geçiş yapmak istiyorum. Böyle bir yöntem vardı milletin yaptığı daha ucuz fiyatlardan yararlanmak için.
  5. StrangerIX

Cayma bedeli yok zaten son ayındayım da, diğer operatörlerde geçişte faturasız bile olsa tarife almak zorundasınız gibi bir şey duymuştum. O yüzden Bimcell'i denedim bugün. Eğer tarife zorunlu değilse başka operatör ile yapayım.
  6. StrangerIX

Birkaç Bim'e gidip sordum da sistemsel arıza var diyip işlem yapmadılar. Bilerek söylenen bir durum mu yoksa gerçekten arıza mı vardı? Bir de bu geçişte Bimcell yerine başka bir operatör kullanamıyor muyum ekstra ücret ödemeyeceğim?
  7. StrangerIX

Millenicom abonelerine geçmiş olsun

Rahat durmuyorlar ya, Starlink de tam gelme eşiğindeydi, önüne engel koydular.
  8. StrangerIX

Türk telekom yeni tarifeler

O geçiş dönemleri kaç gün sürüyor? Ben Turkcell'deyim de çok fazla ödüyorum şu anda. TT'ye veya başkasına faturasıza geçmek ve sonrası kaç gün sürüyor o kampanyalardan faydalanmak için? 1746643964 O Turkcell ile sorun yaşamadı mı mağdur olanlar olmuştu hatta o dönem
  9. StrangerIX

Hat devir mi yapmalıyım, yeni hat mi almalıyım?

Devir yap bence uğraşma boşuna numaran bir ton yerde eklidir banka vs. Hepsini değişmekle uğraşacaksın.
  10. StrangerIX

GSM OPERATÖRLERİ TARAFINDAN KAZIKLANMAK

Ne kadar iyi hocam o ? Benim de tarife bitmeye yakın 235 TL idi rahat 500-600 üstü olur şimdi, değişsem mi bilemedim. Numara vs. taşıma var mıdır?
  11. StrangerIX

GSM OPERATÖRLERİ TARAFINDAN KAZIKLANMAK

Nerdee bizim halktan ses yok kazıklanmaya devam. 1726776628 Zor be hocam.
Geri