Arama sonuçları: *

1. X

Türktelekom Numara taşıma ve yeni tesis

Turkcellede bu kural varmış diğer opreatörleri bilemiycem. Ama saçmalık cayma bedelini ödemeyi göze alıyorum halen 3ay diyorlar saçmalık.
  2. X

AGA YANDIM 310 tl olan kasım kapanyası için turkccell yeni hat aldıydım şimdi tt ye cayma bedelini ödeyip geçmek istedim diyorlarki turkcelde yeni hat aldığım için 3 ay boyunca turkcelde kalmadan numara taşıyamıyormuşum tt de numara talebiniz mevcut operetörönüz tarafından reddedildi diye mesaj...
  3. X

bimcel faturalı hata mı faturasız hata mı?
  4. X

Kardeşim allah razı olsun burdaki bayinin tarifelerden haberi bile yokmuş ne kağıt var ne afiş şu 15 gb lık olanı sisteme yazınca bulmuş geçtim hemen.
  5. X

Hocam benim anlamadığım numaramızı başka operatöre taşıyınca sim kart değiştirmek zorundamıyız, sim kartı değiştirmeden numara taşıyamıyormuyuz?
  6. X

benim 5 gün oldu 29 unda geçtiydim bende aynı tarifeye. Şimdi cayma bedeli vergiler hariç 145 tl falan diyorda mecbur geçcem her türlü uyguna geliyor.
  7. X

Bende geçen yeni hat aldım numara değişti falan ne olsa şaşırırsın benim hat daha önceden biri kullanmış sonra kapatmış hattı. 1yıl sonrada havuza düşmüş şansıma oda bana denk gelmiş sım kartı taktım hemen veli toplantınız falan var diye mesaj geldi çoçuğum bilene yok orda çaktım köfteyi aradım...
  8. X

bir arkadaş bayiden foto atmış bayilerde ücretsiz geçilebiliyor sanırım bizim burda yoğunluktan sistem çökmüş yarın gidip bakcam bayiye
  9. X

Müşteri hizmetlerini aradığımda bayilerde olmadığı söylenmişti sizde var diyorsunuz demekki kargo ücreti almak için öyle demişler
  10. X

Kn ben şimdi ne desem seni yanlış yönlendirmiyim müşteri hizmetleri daha iyi bilir
  11. X

Sim kartı daha almamışsın ama vodafono bence müşteri hizmetleriyle bir görüş sorun olmasın.
  12. X

online asistana sordum vergiler hariç şuan cayma bedelin 145 tl yazıyor ben tt bayisine gidiyom aga
  13. X

bana 190 tl dedi cayma ama ilk ay değişirmi yarın değişirmi bu bedel bilemem dedi kadın
  14. X

bende tt ye geçersem ne kadar cayma bedeli öederim dedim 190 tl dedi kadın 10 unda fatura başlıycak 10 undan önce geçerim umarım
  15. X

öyle bir şey varmı yeni turkcele geçtim 1733306223 baz istasyonuna yakınlıkla alakalı
  16. X

Hangi mobil tarifeye geçmeliyim kasım indirimlerinde?

turkcellde faturasıza geçince bekleme süresi yokmuş sanırım bugün faturasıza geçsem yarın faturalıya geçebiliyormuşum. Vodafonada çekmiyorsa geçmiyim o zaman netgsm de son olaylardan sonra sıkıntılı kapanma ihtimali bile var ona geçilmez.
  17. X

Hangi mobil tarifeye geçmeliyim kasım indirimlerinde?

Türk Telekom telefon mobil faturalı hat kullanıyorum20 gb'a 190 veriyorum bitmesine şu an 2 hafta var. Kasım indirimleri başladı sanırım türktelekom hariç. Ben 10-20gb arası 150 - 250 TL arası uygun tarife arıyorum, dakika ve sms çok kullanmıyorum. Vodafonun 10gb'lık tarifesi 190tl ve 20 gb'lık...
  18. X

Taahhütüm bitecek faturalı uygun tarife var mı?

Türk telekom faturalı hat kullanıyorum 3 hafta var bitmesine şuan turkcel veya türk telekom, faturalı uygun geçiş tarifesi var mı? Uygun dediğim dakika ve sms çok kullanmıyorum 8 veya 10 gb lık tarifeye max 200 verebilirim?
Top Bottom