Arama sonuçları: *

1. Yvşlagaçtanealıyon

Turkcell faturalı hat tarife önerileri

Bekle o zaman kral şuan çok pahalı tarifeler. Yada önemli değil diyorsan geç birine gitsin.
  2. Yvşlagaçtanealıyon

Ödeyeceğin cayma bedeli 1 aylık en fazla 100 lira dostum bunun içinmi geçmedin gerçekten ? Son ay cayma bedeli bile çıkmıyor kendimden biliyorum.Sen cayma bedeli ödemezdin keşke geçseydin. Şuanki kampanyalar rezil çok pahalı beklemeni tavsiye ederim
  3. Yvşlagaçtanealıyon

Reis geçen ay 20 GB 185 e verdiler bende geçtim tarifeye keşke geçen ay geçseydin. Şimdi uçuk fiyatlar en iyisi mağazalara sor bazen mağazaya özel kampanyalar oluyor.
  4. Yvşlagaçtanealıyon

Vodafone FreeZone mu Turkcell GNÇ mi?

Rakip bile olamazlar turkcell tabii ki.
  5. Yvşlagaçtanealıyon

40 GB ve İnternet sınrısız sosyal medya 320₺ 60 gb 324₺ Son gün

Alakası bile yok geçen çoktan geçmiştir :)
  6. Yvşlagaçtanealıyon

Türktelekom Numara taşıma ve yeni tesis

Daha iyi boşver ben TT geçtim de ne oldu ? Turkcell le 180 ile 220 arasında gezen hız şimdi TT ile 10 u geçmiyor :D Bizzat kendi evimde aldığım hıza bak ah turkcellllllllllllll
  7. Yvşlagaçtanealıyon

Birkaç arkadaş turkcellden bimcell e geçip geri turkcell e döndü ama TT ye özel bir kural varmıdır sanmam
  8. Yvşlagaçtanealıyon

Hayır her operatörün kendi simkartını kullanmak zorundasın dün bayiye gittim yeni simkart aldım mesaj geldi yarın dördü yirmi geçe açılacakmış. Vodafone ile de görüştüm şubeye gitmediğim için otomatik olarak iptalde düşecekmiş hemen TT geçtim. 1733392958 Reis turkcell uygulamasına gir asistana...
  9. Yvşlagaçtanealıyon

Bence turkcell 60GB
  10. Yvşlagaçtanealıyon

Geçerli sitede var hala
  11. Yvşlagaçtanealıyon

15 dk da halloldu kral sim kartımı da verdiler 4 güne açılacak nasipse
  12. Yvşlagaçtanealıyon

Az önce bende ona geçtim kral vergiyle 195tl İdare eder iş yapar
  13. Yvşlagaçtanealıyon

Genele vurduğunda turkcell yine daha iyi. Kullananlara sorarsan yine turkcell daha iyi. Ben bugün TT geçtiğim halde turkcell i çok özleyeceğim. Güle güle 250mbps :( Seri üzgün
  14. Yvşlagaçtanealıyon

O sıra türkcell :D Heryerde en iyisi turktelekom deme kral en iyisi turkcell şuanda
  15. Yvşlagaçtanealıyon

Vodafone u ben operatör saymıyorum kral yıl olmuş kaç tek tırnak internet mi çeker
  16. Yvşlagaçtanealıyon

Farkedeceğini zannetmiyorum ben vodafone seçmiştim taşıdım hatta bekleyecektim bugün bu kampanya çıkınca geçtim yoksa bu sabah vodafone bayiine gidip işlemleri halledip açılınca turkcell e dönecektim bilgisayara geçtim TT indirim yapmış vazgeçtim.İşin özü öyle yani sen bimcell e de...
  17. Yvşlagaçtanealıyon

TT hala cacık kral internet konusunda hakkını veren tek operatör türkcell ben yaylaya gittiğimde bile tık yoktu canavar gibi.Ama TT 2009un güngöreninde çekmiyor :D 1733335632 Hangi pakete geçtin
  18. Yvşlagaçtanealıyon

İnternet başvuruları açıldı kral
  19. Yvşlagaçtanealıyon

Bir yılı daha atlattık herzamanki gibi kampanyalardan da faydalandık seneye ALLAH kerim. Geçen sene turkcellde 40gb 210TL geçmiştim yine yılbaşı ayağına:D
Top Bottom