Arama sonuçları: *

1. emreBeoa

Netgsm'e geçilir mi?

lte hala yok diye biliyorum bir de geçişler yok diye birkaç haber duydum geçilebiliyorsa telefonda konuslmayaaksa geçilir ttelekomdan daha iyi çekim gücü
  2. emreBeoa

Netgsm güvenilir mi(gsm)

Güvenilir, yeni müşteri muhabbetini bilmiyorum.
  3. emreBeoa

YENİ FATURALI TARİFEYE İHTİYACIM VAR

https://www.turkcell.com.tr/trc/turkcellli-olmak/paket-secimi
  4. emreBeoa

Yardım Hat değişikliği paralı mı?

valla ben geçen sene değiştirdim Turkcellden Türktelekoma bir ücret ödemedim yeni sim verildi.
  5. emreBeoa

Taahütüm bitiyor Nereye Geçmeliyim?

ttelekom yıldızlı günler hala aktif bakabilirsiniz.
  6. emreBeoa

Yardım Internet sağlayıcı önerisi

Turknet deneyin
  7. emreBeoa

Yardım Türk telekom cayma bedeli öğrenme

arayıp kesin bilgi öğrenebilirsin muhtemelen son 2 ayın parasını ödetirler
  8. emreBeoa

🔥 TTelekom Yıldızlı Günler 3GB 118TL 10Gb 154Tl -- 30+10gb sosyal medya 300tl.🔥

ev interneti evin altyapısına bağlı mobil operatorler bi çıtır farklı işliyor
  9. emreBeoa

aktif tt aboneleri yararlanamaz . taahüt bitiminiz çok yakınsa farklı bir operatore faturasız şekilde geçmeyi ordan da tekrar ttelekoma geçmeyi deneyebilirsiniz belki.
  10. emreBeoa

Adam akıllı internet verebiliyorsa iyiymiş böylelide.
  11. emreBeoa

Hepsinin fiyatı güncel tarifelere göre güzel
  12. emreBeoa

fiyatlar bayağı uçuk normalde güzel gibime geldi fiyatlar konusu açıldı mı bilmiyorum açıldıysa görmedim kapanabilir. https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler?mobileTariff=12
  13. emreBeoa

Turknet'in Siber Saldırıya uğraması.

ödeme altyapısında sorun yok diyolar diğerleri zaten dolaşan bilgiler
  14. emreBeoa

Faturasız Hatta Paket Yüklemezsek Ne Olur ?

tl yüklemeden bahsediyor 100 lira falan yükleniyordu turkcell,ttelekomda
  15. emreBeoa

Faturasız Hatta Paket Yüklemezsek Ne Olur ?

belli bir süre yüklemeyince kapanıyor herhalde ayrıca vergi ödersiniz her ay
Geri