Arama sonuçları: *

1. ilterisilteris55

Yüksek İnternetli Faturalı Hat Önerisi

Vodafone'a geçmeden önce yaklaşık 2 sene selfy sınırsız sosyal medyalı paketi kullandım. @xTURANN'ın da dediği gibi sosyal medya sınırsız olsa bile kendi paketinden internet yiyor. Uygulamalarda gösterilen reklamlar sınırsıza dahil değil, yani Youtube'da video başında/ortasında reklam çıkarsa...
  2. ilterisilteris55

🔥Vodafone Hediye 5/15/30 GB (1 Haftalık)

Çok iyi 🔥
  3. ilterisilteris55

Uygulamada üstteki yuvarlak kısımlarda görünüyor.
  4. ilterisilteris55

Edit: Yanımda uygulamasından alabilirsiniz.
  5. ilterisilteris55

Vodafone Yanımda Premium ilk ay 4.90 ve 100+100 TL kod+ hediye çeki

Harbiden adına yakışır Premium bir fırsat. Sırf 10 GB için bile alınır. İlk ay indirimli fiyattan yararlandım ve kullanmaya devam edeceğim. Bu arada Vodafone Pay'de DeFacto kampanyası var. Faturaya yansıt seçeneği ile DeFacto uygulamasından 500 lira ve üstü alışveriş yaparsanız 250 liralık...
  6. ilterisilteris55

Vodafone Freezonea nasıl geçiş yaparım

Müşteri hizmetlerini aradım, sistem üzerinden yapmaya çalıştı ama onda da hata verdi. Şubeye gidip yaptırmamı önerdi. Tekrar hata vermesi durumunda ise şubeden talep oluşturabilirsiniz dedi. Edit: Tüm şartları sağlıyorum bu arada.
  7. ilterisilteris55

Vodafone Freezonea nasıl geçiş yaparım

Bende de aynı hatayı veriyor. Müşteri hizmetlerini arayacağım, birkaç kişide gördüm onlar o şekilde halletmiş.
  8. ilterisilteris55

Yardım Vodafone Pay kullanıcıları yardımınıza ihtiyacım var

Merhaba, Birkaç gün önce Vodafone'a geçtim ve Vodafone Pay'de DeFacto 500'e 250 kampanyasını gördüm. Kampanyadan yararlanmak için ne yapmam gerekiyor? Biraz göz attım fakat anlamadım. Detay kısmında da yeterli bilgi bulamadım. Ayrıca paylaştığım görselde mobil ödeme ve Pay var. Bunlar arasındaki...
  9. ilterisilteris55

NetGSM Kullanılır Mı?

Turkcell, Vodafone ve TT bu aralar indirimli faturalı tarifeler sunuyor. Turkcell ve Vodafone hâla devam ediyor mu bilmiyorum fakat ama TT devam ediyor. Oradaki tarifelere bakabilirsiniz, fiyat olarak Netgsm'in pek artısı olduğunu sanmıyorum mevcut koşulda. (+ Taahüt yok ve Netgsm her an fiyat...
Top Bottom