Arama sonuçları: *

1. Ş

Anakartın bozuk olduğunu nasıl anlarım?

B450m S2h Gigbyte modeli anakartım var. Bozuk olduğunu nasıl anlarım.?
  2. Ş

Monitöre görüntü gelmiyor

7 dakika önce Yer işareti ekle #1 PC baştan aşağı temizledim. Tekrar kurdum ilk denememde ekranda görüntü yok diyordu. Sonra RAM'i söküp taktım bu sefer PC'yi açtığımda hiç ekranda görüntü vermiyor ama kasa çalışıyor gözüküyor. Neyi yanlış yaptım yardım lazım. Bir de anakart üzerine 4 tane...
  3. Ş

B450 A320 arasındaki farklar nelerdir?

B450 serisi ile A320 serisi Anakartlar arasındaki fark nedir. Ben b450 kullanıyorum genelde. A320 daha mı iyi? Benim gördüğüm A320 de eksi olarak sadece OC yapılmıyor. Artı olarak ise Ram frekansı, Ram miktarı fazla ve bios tuşu var. Başka ne gibi farklar var? Hangisini almak mantıklı.
  4. Ş

Anakart / Ram Önerisi 4000TL

4000 lira boş yere para verme. 2200 e alırsın ram + Anakart. B450 serisinden 3200 ram destekli her hangi bir Anakart alabilirsin. Pcl-e 3.0 destekli olsun Pcl-4.0 olanlalara gerek yok çünkü ekran kartın Pcl-3.0 destekliyor. 900 TL Anakart al. 1300 tl ye 3200 mhz Cl 16 al. Fazlasına gerek yok.
  5. Ş

Yardım bu pcde geriye kalan parçaları tamamlamak

B550 alması gerekmiyor mu?
  6. Ş

Anakart ram hızı neden az

Anakartımın bilgilerinde bellek hızı 3,2 (OC) yazıyor. Ama 2,4 kullanıyorum. (OC) suz 2,4 olduğu değer neden yazmıyor. Ben 3,2 alırsam BIOS ayarlarından. Yarın bir gün çok ısınmadan dolayı anakartıma zarar gelirse ve garantiye verirsem onlar bana sen (OC) lu kullanmışsın der garanti kapsamından...
  7. Ş

SVM mode kapatılsa sorun olur mu ?

SVM modu açık kullanıyorum bir faydasını yada zararını görmedim PUBG MOBİLE gibi mobil oyunlar oynamıyorum bu yüzden açık olmasının bir anlamı yok diye düşünüyorum. sizce ne yapmalıyım kapatmayı düşünüyorum.
Top Bottom