Arama sonuçları: *

1. Ahmet3718

Bios güncellemesi yaktı beni

https://www.msi.com/Motherboard/PRO-H610M-E/support#driver Şekildeki gibi seçenekleri seçtikten sonra fotoğraftaki gibi realtek driveri çıkıyor onu indir ve kur.
  2. Ahmet3718

Bios güncellemesi yaktı beni

Benim anakartım da msi ve normalde mesela kulaklığımı "Kulaklık (high definetion audio)" ile gösteriyordu (mikrofon için de hoparlör için de) ve sorunsuz çalışıyordu ben de bir zaman aklıma geldi anakartımın realtek audio driverini yükleyim demiştim manuel indirdim kurdum ve ses kalitesinde olan...
  3. Ahmet3718

Yardım Anakart vidası yalama oldu aşındı.

Silikon ile, veya varsa lehim ile orayı yapıştırıp çıkarmayı deneyebilirsin. Evde çok uçlu tornavida seti varsa en uygun olabileceğini düşündüklerinden başlayarak hepsiyle sökmeyi deneyebilirsin.
  4. Ahmet3718

Anakartın 4 tane pimi yamuldu

Düzeltmiş kısmını görmemişim kusura bakmayın. O zaman bi sorun olmaz heralde kopma vs. Olmadığına göre. Sistemi yerleştir doğru şekilde ve işlemciyi test et yinede ne olur ne olmaz diye.
  5. Ahmet3718

O zaman sıkıntı büyük demektir. Kenardakilerse çok sıkıntı olmaz diye biliyorum hangi pini ne pini olduğunu gösteren bir resim vardı şuan tam hatırlamıyorum ama direkt bilgisayarcıya yada garantiye yolayın.
  6. Ahmet3718

Tam olarak hangi pimleri yamuldu işlemci pimi mi yoksa kasa fanı pimi falan mı? Eğer kasa fanı pimi gibi birşeyse ve kendinize inanıyorsanız dikkatlice kargaburunla falan düzeltmeye çalışabilirsiniz ama bilgisayarcıya yada garantiye gönderip usta ellere bırakmanız dahs iyi seçim olacaktır.
Top Bottom