Arama sonuçları: *

1. Sahin416

Yardım Anakartimdan yanık kokusu geliyor!

Büyük ihtimal orda bi akım karmaşası oldu hocam siz anakartı hiç ellemeyin doğrudan elinize bi ampermetre alın direnç okumayı öğrenin ve tüm direnç ve kompenströrleri ve kompanentleri ölçün eğer bilmiyorsanız bilen birine danışın
  2. Sahin416

Yardım Anakartimdan yanık kokusu geliyor!

Tamirci değilim dostum ama bu kadar yanık normal değil bildiğin alev alma durumuna gelmiş. Bu şu demek oluyor buraya fazla miktarda akım girmiş. Şarj ederken normalde akım bir anda pile iletilmez belirli dirençlerden geçer küçültülür ve kısıtlanır uygun aralık sağlandığında pile aktarılır. Büyük...
  3. Sahin416

Yardım Ryzen 5 5600x uyumlu anakart

Ryzen 5in içinden gelen stock fan zaten yetersiz kalıyor. Ayrıca bu işlemciye giriş seviyesi bir anakart almak mantıksız olur. Ama yine de b450 sh2 v2
  4. Sahin416

Anakartıma Bios Update gelmiş güncelleyeimmi ?

Güncel bios kullanmanı tavsiye ederim. O güncellemeler üzerinde koca bir ekip çalışıyor. Ayrıca uyumluluk ve açıkları kapatıyorlar. Bence güncelle hocam :)
  5. Sahin416

Gigabyte b450m s2h SSD hdd

Anakartın detaylı resimlerine bakarak da anlayabilirsiniz. 4 tane sata girişi var. 1 adet m2 yuvası mevcut. 2 adet ram slotu ve 1 adet ekran kartı slotu mevcuttur
  6. Sahin416

Öneri Anakart ve işlemci tavsiyesi.

Anakart b450 tuf gaming atx işlemci de yükseltilebilir
  7. Sahin416

Yani soğutma tarafında sıvı yerine hava soğutması kullanıp işlemciyi yükseltmek de mantıklı
  8. Sahin416

O da bir yatırım tavsiyesi olabilir :D
  9. Sahin416

Sessiz olmasını tercih ederim :) ayrıca çok teşekkür ederim.
  10. Sahin416

Sıvı soğutma da olabilir evet. Nasıl olsa amacımız soğutma.
  11. Sahin416

RGB konusunda olması daha elverişli olabilir. Renk uyumuna dikkat eden biriyim
  12. Sahin416

Kasamın içi bu şekilde oldukça geniş ve ferah. İsterseniz sıvı soğutma da önerebilirsiniz. 1613663395 Biraz büyük duruyor sığar mı ?
  13. Sahin416

Kasamın içi bim gibi. Oldukça serin ve temiz. Oldukça da geniş yere sahibim. Yani soğutma konusunda işlemci fanı olarak ne alabilirim. ?
  14. Sahin416

Evet büyük ihtimal 5 3600 ve tuf veya b550 serisi 1613662623 Soğutucu konusunda aşırı yabancıyım yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
  15. Sahin416

Bütçe sınırım yok dostum ama abartıya kaçmak heba etmek de istemiyorum. Yani demek istediğim şu. Elimdeki sistemin özelliklerine baktığınızda buna bu ne gider bee diyebileceğiniz bir özgürlük sunuyorum 1613662288 şu soğutucu nasıl https://www.jumbum.com/AMD-Wraith-Prism-Cpu-Fan
  16. Sahin416

Bende katılıyorum dediğinize. B450cipset için pahalı. Peki MSİ B550-A Pro sizce nasıl 1613661854 Bende zaten atx odaklı düşünüyorum. Sistem hem dolu gözüksün hem de ilerde ekleme yaptığımda slot kıtlığı çekmeyeyim 1613662041 Zaten direk bu öneriyi sundu
  17. Sahin416

E Evet kesinlikle olabilir ama anakartın sistemde böyle kuru kalması pek hoşuma gitmiyor ben biraz göz zevkine düşkün biriyim. Şık dursun diyerekten tuf önerdim aslında. Biraz kalıplı bir kart bakıyorum bu kartlar gözüme çıplak geliyor
  18. Sahin416

Asus'un materyal kalitesini çok beğenen biri olarak söylemeliyim ki sağlam kartlar yapıyor ve oc desteği konusunda da oldukça güçlü. Paranın ipini çekme zamanı geldi :) 1613661397 Yayıncı değilim ama o işlemci bu ekran kartına biraz fazla gelebilir. 2070 veya 3060 olsa olabilirdi
  19. Sahin416

Fiyat performans odaklı değilim. Overclock'u rahat rahat yapıp keyfime bakabileceğim ve kısıtlamalara maruz kalmayacağım bir işlemci istiyorum. Ryzen 5 3600 çiçek gibi olur diyosan o çiçeği ekelim :)
  20. Sahin416

Bütçe konusunda bu sisteme oturacak bir seçim yapmak istiyorum. Yani bir sınırı yok. Abartıya kaçmayacak şekilde. Mesela bu sisteme ryzen 7 gitmez ama 5 gider. Bu ekran kartına yakışacak bir işlemci bakıyorum 1613660773 Evet fiyat konusunda biraz pahalı. Ama biraz düşününce bu anakartı 1 2 ay...
Top Bottom