Arama sonuçları: *

1. C

Bu anakarttan daha iyisi var mı?

4 ramli matx anakart yada 2 ramli matx anakart ayrımı yok ikisininde ölçüleri aynı evdeki matx kasanıza sığar, eğer kasanızın üst kısmına radyatör takıp onun fanları ramlere değer diye düşünüyorsanız onu buradan hesaplamanız biraz zor
  2. C

arızalı ram slotu tamir ettirilebilir mi

Hocam yanlış anlamayın tr teknik servisleri çok yeterli değil hadi diyelim tamiri mümkün o anakartdan daha yüksek tamir masrafı çıkarırlar diye düşünüyorum yerinizde olsam ikinciel gene aynı ayarlarda bi anakart bakardım tam piyasasını bilmiyorum lakin 500-800 arasına bulursunuz gibime geliyor.
  3. C

Bu nedenden ötürü Anakart'ım bozulmuş olabilir mi?

evin elektrik tesisatı zayıf muhtemelen woltaj dengesiz geliyor dediğin gibi ondan kaynaklı arızalanmış olabilir bunun için önlem almak istiyorsan akım korumalı priz alabilirsin
  4. C

Çözüldü✓ Soketim yamuldu acil taktik

kral sen ayıptır söylemesi düzeltmeye çalıştıkça içine ediyon gibi :D
  5. C

Bir kısım pinleri yamulan son model anakart ne yapılabilir?

Eğer kırılmadıysa düzeltilebilir kendin yapamıyorsan işin ehli birisine yaptırabilir sin hocam
  6. C

OVERCLOCK Nedir Ne İşe Yarıyor

tepe model bir işlemci gpu alacaksanız mantıklı onun haricinde 2-3binlik bir cpu alıp oc yapmanın çok bir avantajını göremezsiniz hocam
  7. C

Yardım Anakartım yandı ne yapmam gerekiyor ?

İşlemci kolay kolay bozulmaz başka bir anakart da denersin fakat sistemdeki en son arıza verecek parça işlemcidir için rahat olsun
  8. C

Yardım Anakartım yandı ne yapmam gerekiyor ?

arızalı parçaları başka bir sistemde dene diyeceğim fakat deneyeceğin sisteme zarar verme ihtimalinde var riski alırım dersen arkadasında bütün parçaları tek tek dene, bilgisayarcıya götür dicem adam para kazanmak için sağlam parçayada arızalı der muhtemelen, garantisi varsa aldığın yere gönder...
  9. C

Anakart İadesi İstiyorum Isınma Problemi Var

arkadaşlar gerekli cevabı vermiş anakartın dedikleri gibi doğrudan işlemci sıcaklığını arttıracak bir durumu olamaz
  10. C

Yardım Asus ROG Strix B550-F Gaming Wireless

şuan gidip sıfır am4 sistem yapmak saçma olur heleki fiyat olarak orta üst bir am4 anakart almak, önerim yerine am5 bir anakart almanız roga paranız yetmiyorsada yeten bir ürüne bakmanız ha ileride ben sistem yükseltmem dersen o zaman alabilirsin
  11. C

Yardım BU VİDALARDAN HANGİSİ NERENİN?

bu vida anakartı kasaya tutturmana yarayan anakartın köselerinde bulunan deliklere gelicek bu bosluklara 6 ade var bu ise fanların montaj vidası anakarta takayım demeyin zarar verir
  12. C

B450M-A PRO MAX Alınır mı?

Yanlıs hatırlamıyorsam birisnde tek diğerinde çift m2 ssd desteği var o yüzden diye hatırlıyorum tercih meselesi
  13. C

B450M-A PRO MAX Alınır mı?

Görür niye görmesin o bütçeyle zaten alabileceğiniz en ucuz anakartı almak en mantıklısı
  14. C

RTX 3080 ve R7 5700x İçin Anakart Önerisi

Sistem beyazsa strix b550-a, ddr5lere geçiş düşünceniz var ise kısa vadede en ucuz b450 alın bios update ile kullanırsınız 5000 serisini fazla para vermenize gerek yok
  15. C

Çözüldü✓ X570S Torpedo Max VS B550 Tomahawk

tam emin değilim fakat x570s daha yüksek ram frekansını destekliyor ve işlemci o.c için daha kararlı
Top Bottom