Arama sonuçları: *

1. E

B550m-k Anakart İçin Sıvı Soğutucu

Ben tekrardan sorarım ama olmuyorsa baştan kendim yaparım montajını artık o cok önemli degil ama su an sistem stokta yok gözüküyor önceden sipariş vermeye calısıp havale kısmında bıraktıgım için hala siparişlerimde duruyor ama inşallah alabilirim bakalım
  2. E

Teşekkürler hocam, ama biraz araştırdığımda b550m-k da argb girişi olmadığını gördüm, bu ledleri kontrol edemediğim anlamına mı geliyor sadece fanın çalışmasında sorun olmaz herhalde + anakart hakkında bir bilginiz var mı biliyorum giriş seviyesi ama bir sorun yaratır mı OC falan yapmayı...
  3. E

Ben de cok ışıklı mışıklı olsun derdin de değilim de o kadar para verdikten sonra her fonksiyonu çalışsın istedim. Önerdiğiniz soğutucu da güzelmiş bu da olur teşekkür ederim
  4. E

Cok bilgim yok hocam donanım arsivinin bir videosunda izlediğimde onu kullanmıstı bir sistemde o yüzden beğenmiştim itopyada da indirim var diyor da ne kadar iyi ya da ne kadar gerekli bir fikrim yok öneriniz varsa öneriye açığım. Asıl merak ettiğim şey ben krakeni alsam bile rgbsi calısacak mı...
  5. E

Arkadaşlar alacağım hazır sistemde b550m-k kullanılmış, işlemcisi r5600x bir sıvı soğutucu almayı düşündüm bilmiyorum sizce gerekli mi ? Sıvı sogutucu olarak NZXT KRAKEN M22 120mm olanı düsündüm bu soğutucuyu kullanabilir miyim bağladığımda rgb özellikleri de kullanılır mı ? Teşekkürler
Top Bottom