Arama sonuçları: *

1. K

MSI B550 ile ASUS B550 ile arasındaki fiyat farkına değer mi

peki o anakartta aradığınız olmazsa olmaz özellik ne
  2. K

MSI B550 ile ASUS B550 ile arasındaki fiyat farkına değer mi

başka neleri güncelleyeceksiniz mesela güncelleyecekleriniz ve onların güncellenmeden şu an elinde olanları neler
  3. K

Beyler msi mpg z390 Bu anakarta en yüksek hangi işlemci gider?

uyumluluk diyorsan 9900k bile olur belirttiğin bütçe dahilinde en iyi işlemci diyorsan +500 tl ye i7-9700K (10500 tl) ama soğutma çözümün iyi değilse soğutma çözümü içinde bütçe ayarlaman gerektiğini unutma bu masraflar yapılır mı dersen ben olsam yapmam
  4. K

MSI MB B650M PROJECT ZERO Am5 vs MSI B650 TOMAHAWK Wi fi

tomahawk daha kaliteli bir anakart diğer ürün project zero dediğimiz sistemlerde özel kasalarda kullanılıyor kasa maliyetin de artabilir o anakartta (project zero uyumlu kasa almalısın)
  5. K

Anakart seçerken kararsız kaldım

Dahili wifi olmazsa olmaz değilse Bu ürün sizin seçtiğiniz iki arasında fiyat performans olarak iyi bir seçim duruyor İnceleyin isterseniz https://l24.im/J2MYofr
  6. K

Ryzen 5600 ve A520M-A Pro Darboğazı?

o bilgisyarcıya deki sakın bizim gruplara filan gelip kendini belli etmesin grup üyeleri bu söyleminden sonra seni öpecekmiş tam da böyle söyle r5 5600 ile a520 anakartta olumsuz olarak ne yaşarsın pci gen4 x8 arabirim kullanan bir ekran kartın varsa a520 pci gen3 olmasından kaynaklı...
  7. K

9700X için PCIe 5.0 anakart önerisi

9700x tdp yükseltme revizesi gelse de müthiş besleme gereksinimi duyan bir kart değil fakat belirttiğiniz bütçede zaten pci gen5 x16arabirim am5 kartlardan1 tane var illaki pci gen5 x16 arabirim bir kart istiyorsanız bütçeyi biraz artırmak zorunda kalacaksınız 1734568690...
  8. K

Alacağım ekran kartına ve işlemciye uygun anakart önerisi

max limit belirtseydiniz keşke
  9. K

Yardım Bluetooth ve PCI Express 4.0 Destekli Anakart Arayışı

rica ederim de karar bildieseniz de tavsiyede bulunsak 1734360545 İki seçenek İşlemci değiştirmem diyorsan bunu al İşini görür daha fazla masraf yapma https://ty.gl/9ftqqced3cc40 İşlemci değiştiririm 5600 veya daha üstü işlemci takarım gen4 SSD takarım diyorsan da bunu al...
  10. K

hocam bakın olay çok basit standart bilgiyi veriyorum ilk önce am4 platformunda pcige4 arabirim cihazlarınızın pci gen4 arabirim hızlarına kadar ulaşabilmesi için hem anakart hem işlemci kanadında gen4 ürünler almanız gerek burada anakart kanadında b550 gen4 için doğru seçim fakat...
  11. K

işlemciniz pc gen3 arabiriminden iletişim kurduğu için anakartınızın pci gen4 olup olmamasının bir önemi yok pci gen3 arabirim ürünler de çalışır pci gen4 arabirim ürünler de çalışı (pci gen3 arabirim destek verdiği hızlarda) yakın zamanda işlemci yükseltme gibi bir ihtimaliniz var mı...
  12. K

elbet bir gün monitöre de ihtiyaç olur :) 1734359128 hocam bir zahmet işlemcinizi de söyleseniz rahata kavuşsak
  13. K

işlemci modelinizi söyler misiniz lütfen
  14. K

Çözüldü✓ Asus H610M-R Anakart İşlemci Uyumu

neden bu kadar uçurum seviyelere zıplıyorsunu amd de r3 1200 kullanan birini 5700x e geçmesi gibi bir durum bu alın 12400f işlemci keyfinize bakın çok çok güçlü bir ekran kartı almadıysanız bu nesle çok fazla harcama yapmayın artık
  15. K

Anakart önerir misiniz

6k bütçeye am4 anakart tavsiyesi isteyeceğime sistemi toptan satarım am5 sokete geçerim daha iyi upgrade edeceksem onda ederim daha iyi diyelim ki bütçem 2x16 ya yetmeyecek ddr5 de tek 16 alırım param olunca bir 16 daha eklerim daha iyi zevkler renkler tartışılmaz kimsenin rgb...
  16. K

Anakart önerir misiniz

bir de sistemi upgrade etmek için am4 üzerinden yola çıkıyorsun maşallah
  17. K

Anakart önerir misiniz

6000 tl yi nsıl çöpe atarım isimli çalışma mı yapmak istiyorsun şu anki anakartınla ilgili bir problemin mi var değiştirme sebebin nedir
  18. K

AM4 Anakart Önerisiİ

19. K

AM4 Anakart Önerisiİ

işlemciniz ne şu an elinizde 4 adet ram var mı
  20. K

Bende şuan B450M -A PRO MAX Anakartı bulunmakta.

https://ty.gl/rv0na2xa5dx2z İşinizi görecektir Kutuların içinde araştırmanız gereken kablo da resimde mevcut Siyah veya mavi gibi farklı renkerde de olabilir
Top Bottom