Arama sonuçları: *

1. metekr2828

Anakartım garanti dışı mı olur?

Oha o kadar sürüyor mu ya şaşırdım açılmıyor benim pc dp no signal diyor .
  2. metekr2828

Aynen bende ekran kartı yoktu ekstra arkadaşımda varda kim uğraşıcak bende garantiye yolladım onlarda gigabyte yollıcak herhalde 1701252009 Ya sorun büyükte deil bios yazılıcak sadece acaba kaç günde gelir servisten
  3. metekr2828

Arkadaşlar merhaba ben anakartımı garantiye gönderdim itopyadan hazır sistemle almıştım endeksbilişim bakıyor garantiye herhalde oraya elden teslim ettim. Sorunum dpi no signal diyor görüntü gelmiyor secure bootu açtıktan sonra oldu yaparlar mı sizce garanti dışı derler mi bios yazılması...
  4. metekr2828

Anakart Garanti Kapsamına Girer Mi?

Merhaba bende gigabyte anakart var itopyadan hazır sistemle aldım ama arızalandı. Biosta secure bootu açtıktan sonra ekran daha gelmedi dpi no signal diyor. Endeks bilişime gönderdim bios güncellemesi veya sıfırlaması yaparlar mı daha önce böyle bir sorundan muzdarip olan oldu mu merak ettim.
  5. metekr2828

Gigabyte anakartımı nereye göndericem (garanti)

Gigabyte h610 m ddr4 anakart. Bende bilmiyorum görüntü alamamış başka ekran kartıyla sözde bende zaten endeksbilişime göndericem.
  6. metekr2828

İtopya Garanti İlgisizliği

Eywwww valla bıktım keşke almasaydım 😫😫
  7. metekr2828

Hayır ışık yok anakartımda gigabyte h610 m ddr4 modeli.
  8. metekr2828

Evet ekran kartına takıyorum herşeyi denedim aynı. Bilmiyorum güncel miydi bios. 1701088790 Anladım bende direkt endekse göndericem mailden dönüş yaptılar bakalım hocam 1701088817 Endeks bilişimde garanti sürem çıktı böyle
  9. metekr2828

Hayır ekrana görüntü gelmiyor. Dpi no signal diyor 1701088468 Bende kargo kodu var önceden sistemi göndermiştim. İtopya geri gönderir diye tereddüte kaldım direk endeksbilişime göndericem galiba. Mail atsanda düzgün acıklama yok direk sistemin kendi kutusunda paketleyip not yazıp gönderin...
  10. metekr2828

Aradım firmayı kod vermiyorlar siz gönderin adrese dediler kargo ücreti size ait olur bu firmada ayrı değişik keşke almasaydım ya itopya ne kötü bi firma 2 aydır pişmanım sistem yapıldığında satıcam kurtulmak için
  11. metekr2828

Evet psu aynıydı o şekil yolladım . Tamam psuyu değiştirmiyorsunuz bari bios ayarını yapsaydınız bu kadarını beklemiyordum açıkcası anakartın garantisi endeksbilişim itopyayı aradım fakat müşteri hizmetlerini n sırası var sana sıra gelmiyor ki.
  12. metekr2828

İtopya'dan hazır sistem aldım ana kart arızalandı.ekrana görüntü gelmiyor müşteri hizmetlerini aradım sıra var 40 kişi var bekliyorsunuz sıra gelmiyor çok ilgisizler ekim ayında aldığım hazır sistemle uğraşıyorum kaç aydır pişman oldum. aldığıma bu firma çok ilgisiz garanti hakkında yardımcı...
  13. metekr2828

Anladım hocam. İrsaliye falan diyor fatura koysam yeter dimi? 1701085862 Bende itopyadan aldım hazır sistem ile gönderdim fakat kasa değiştiğinden geri gönderdiler bende direk servisine göndermek istiyorum.
  14. metekr2828

Kargo ile gönderilen ürünlerde ürünlerin mutlaka sevk irsaliyesi ile gönderilmesi, gönderilen irsaliyede ürün seri/model /arıza bilgilerinin yazılması (örnk: arıza formu ) ve paket içeriğiyle irsaliyede belirtilen ürünlerin uyuşması gerekmektedir. Aksi takdirde kargo kabul edilmeyecektir...
  15. metekr2828

Sevk irsaliyesine gerek var mı göndericem zaten endekbilişime
  16. metekr2828

anladım hocam. Kargo ile gönderilen ürünlerde ürünlerin mutlaka sevk irsaliyesi ile gönderilmesi, gönderilen irsaliyede ürün seri/model /arıza bilgilerinin yazılması (örnk: arıza formu ) ve paket içeriğiyle irsaliyede belirtilen ürünlerin uyuşması gerekmektedir. Aksi takdirde kargo kabul...
  17. metekr2828

endek bilişim yazıyor aradım itopyaya gönderipte yollayabilirsiniz dedi uğraşmamak istiyorsanız kargo ücretini siz ödeyip adresimize gönderin dediler gigabyte servisi bakması gerekmiyor mu endekbilişim ne alaka? 1701083932 Ben itopyadan hazır sistemle aldım direk gigabyte mı göndersem acaba
  18. metekr2828

Merhaba arkadaşlar bende gigabyte anakart var itopyadan hazır sistemle aldım fakat itopyayla uğraşmayıp direk garantisine göndermek istiyorum kutusunda endeks bilişim yazıyor oraya mı göndericem gigabyte servisine mi anlamadım bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? 1701082866 Bios ayarı bozuldu...
  19. metekr2828

Yardım Kasamın fanları dönmüyor?

Tamamdır bakıcam
  20. metekr2828

Yardım Kasamın fanları dönmüyor?

Merhaba arkadaşlar kasamın bağlantılarını yaptım satayla bağladım ama kasayı açıyorum kasanın rgbleri yanıyor işlemci fanı dönüyor ama kasanın fanları dönmüyor neden olabilir arkadaki bağlantıları mı yanlış yaptım acaba hepsini uydurdum birbirine
Top Bottom