Arama sonuçları: *

1. E

Yardım Sıvı soğutmadan gelen anormal ses sonrasında işlemci turbo frekansa çıkmıyor

Benim ki de ansızın durduk yere oldu ara sıra düzeliyor sanırım yük altında fan hızı artınca oluyor
  2. E

Yardım Sıvı soğutmadan gelen anormal ses sonrasında işlemci turbo frekansa çıkmıyor

Çok alakasız ama bende de stock fan var aynı senin ki gibi bir sorunum var
  3. E

Ryzen 5 7500f cpb hakkında bilgi istiyorum

Şuan ben normal hiç bi ayar falan yapmadan stock soğutucu İle kullanıyorum 80 üstü görmedim oda max rdr2
  4. E

işlemcimi 3 ay stock fanda kullansam sorun olur mu

yeni sistem aldım daha elime ulaşmadı 3 ay civarı soğutucu takamayacağım sisteme sizce 3 ay boyunca stock fanla kullansam sorun olur mu işlemcim r5 7500f
  5. E

r5 7500f çok mu ısınıyor

Teşekkür ederim bakarım buna da
  6. E

r5 7500f çok mu ısınıyor

O zaman yarın taktırmazsam para biriktirir Bunu alırım sağolun teşekkür ederim 1718568576 Siz ne önerirsiniz
  7. E

r5 7500f çok mu ısınıyor

600-700 1718568391 Elimde kalır diye korkuyorum ama bilmiyorum yarın vatana gidip sistemi alıcaz olmadı derim kule tipi soğutma diye demi öyle demiştiniz
  8. E

r5 7500f çok mu ısınıyor

Kule tipi fiyatları ortalama ne kadar bi de takması basit mi 1718568170 Eğer takması basitse ilerde alır kendim takarım kusura bakmayın bu konularda hiç fikrim yok
  9. E

r5 7500f çok mu ısınıyor

3 fanlılar manyak pahalı ya bunla idare edicez artık bakalım
  10. E

r5 7500f çok mu ısınıyor

Öyleyse süper donanım arşivinin videosunu izlemiştim orda bile 97 dereceyi görmüştü god of war da falan
  11. E

r5 7500f çok mu ısınıyor

arkadaşlar bu işlemcinin olduğu sistemi alıcam ama yorumları okudum ve çok fazla ısınıyor gibi yorumlarla karşılaştım şimdi sistemi alırken normalde sıvı soğutma taktırırdım ama bütçemi aşıyor ilerde taktırırım desem nasıl takılcağını bilmiyorum bilgisayarı bilmediğim insanlara da vermek...
Top Bottom