Arama sonuçları: *

1. G

Yardım RYZEN 5 7500 F DDR 5 İŞLEMCİ SICAKLIK DEĞERİ

Arkadaşlar STRONG M4 Kule tipi soğutma kullanıyorum Valorantta işlemci sıcaklığı 69 70 derecelerde bu sıcaklık değerleri normal mi
  2. G

Yardım Ryzen 5 7500F cok ısınıyor

Kral aynı sorun bende de var Strong M4 12X PRO kule tipi ile 85 dereceyi görüyor valorantta işlemci sıcaklığı
  3. G

Yardım Ryzen 5 7500 F sıcaklık

BİOS DAN mı yaptın hocam bu dediğin ayarı
  4. G

Hocam işlemci ayarları ile oynamak istemiyorum ya bir şey felan olur şimdi yeni aldım bide
  5. G

Hocam bazi arkadaslar işlemcin ve anakartın undervolt işlemine uyumsuz diyorlar da Anakartım MSI 620 M - E PRO uyumlu mudur
  6. G

Hocam bu değerler normal değil demi sizce de
  7. G

Arkadaşlar merhabalar işlemciyi yeni aldım üstüne termal macununu sürdüm üstünde kule tipi soğutma var Strong M4 x20 diye bir kule tipi soğutma var Valorantta düşük ayarlarda 80-85 derece sıcaklık arasında gidip geliyor bu sıcaklıklar biraz fazla diyen arkadaşlar oldu sizce kullandığım kule tipi...
  8. G

Yardım Ryzen 5 7500 F valorantta 75 -85 derece sıcaklık

Hocam genelde hikayeli oyun oynamadığım için onlarda test yapamadım
  9. G

Hocam şu işlemcinin voltajini dusurup sicakligi dusurme olayi varmis o benim islemci de olur mu onu yapsam
  10. G

Hocam kule tipi soğutucuyu daha yeni aldım ya
  11. G

Hocam kışın hiç kullanmadım ya
  12. G

O zaman kule tipi soğutucuyu mu değiştireceğim
  13. G

Hocam kule tipi için mi dedin
  14. G

Hocam stok fan değil kasa masanın üstünde duruyor bide balkonun kapısının önünde diyebilirim yani
  15. G

Arkadaşlar Ryzen 5 7500 F ile işlemci sıcaklığı 80 85 arası oluyor aynı olay Cs 2 de de mevcut STRONG M4 12 X PRO kule tipi soğutucu var yaz aylarındayız mâlum havadan dolayı mıdır yoksa kule tipinde mi bir sıkıntı var kule tipi soğutma mı almam gerek tekrardan sistemi daha 2 gün kullandım
  16. G

Yardım İşlemcime UnderVolt yapıcam yardım eder misiniz

Hocam bu sıcaklık değerleri normal mi peki ben ne yapcağım
  17. G

Yardım İşlemcime UnderVolt yapıcam yardım eder misiniz

Arkadaşlar Ryzen 5 7500 F işlemci kullanıyorum valorantta düşük ayarlarda bile 75 85 derece arasında gidip geliyor UnderVolt işlemi varmış sanırım işlemci performansını düşürmeden işlemcinin sıcaklığını 5 10 derece düşürüyormuş anakartım MSI PRO A620 M E bu undervolt işlemini nasıl yapcağım...
  18. G

RYZEN 5 7500 F SICAKLIK DEĞERİ

bir tane kablosu vardı onu anakartın üstüne taktım cpu fan kısmı soketine powera bastığımda fanı dönüyor herlade soğutuyordur bu borular felan
  19. G

hocam bide bu kule tipini ben aldım direkt montajını yaptım kasanın üstüne yani ekstra bir şeyi yok demi bunun
  20. G

Hocam o zaman bütçem yoktu o yüzden alamamıştım ya
Top Bottom