Arama sonuçları: *

1. RTX3070

Yardım Ryzen 7 7800x3d Saçma Sapan Sıcaklık Değerleri

Normal. Tek CCD işlemci.
  2. RTX3070

Çözüldü✓ R5 5600 TURBO BOOST nasıl acılır

O yazan turbo boost değerleri tek çekirdek için geçerli.
  3. RTX3070

Çözüldü✓ Bilgisayar açılır açılmaz CPU ısınıyor ve kapanıyor.

Soğutucudan kaç tane kablo çıktı? CPU_FAN yerine PUMP_FAN'a bağlamış olma ihtimaliniz nedir? Eğer ki pompa güç kablosu 3 pin ise CPU FAN girişinin DC olarak ayarlanması lazım.
  4. RTX3070

cs2 ekran oto alta alma çözümü bilen var mı

Olay görüntüleyici sistem günlüğünü kaydedip bana DM'den atar mısınız?
  5. RTX3070

Core clock -120 memory -280 deneyiniz bir de. MSI Afterburner'dan. İşe yaramazsa eski değerlerine döndürün.
  6. RTX3070

Nvidia denetim masasından maksimum güçe ayarlayınca peki?
  7. RTX3070

Olay görüntüleyicisi de yardım etmedi. Hâlâ güç sorunu gibi geliyor bana. MSI afterburner ile gücü %88'e getirip dener misiniz?
  8. RTX3070

Evet. Orada bir sürü nvidia ile ilgili hata var. Display, nvld.. olanlar. Onların içeriği nedir? Tıklayınca altta açıklaması çıkar.
  9. RTX3070

Windows arama çubuğunda "olay görüntüleyicisi" ararsanız çıkar. Sistem olay günlüğünde aramanız lazım. Eğer nereye bakacağınızı bilemiyorsanız kaydedip buraya veya bana PM olarak atabilirsiniz eve gelince bakarım.
  10. RTX3070

PSU'nun modeli ne peki? Olay görüntüleyicisinde ekstra bir bilgi mevcut mu kontrol ettiniz mi?
  11. RTX3070

Yok ondan bahsetmedim. PSU'dan ekran kartına gelen kablolardan bahsettim.
  12. RTX3070

Üsttekileri deneyince de hâlâ çözülmediyse, eğer ki PSU'dan gelen güç kablosu splitter ile bağlıysa (bir kablo gelip 2 pin slotunu da dolduruyorsa) onları ayırmayı deneyin.
  13. RTX3070

Uyumluluk sorunu olan bir ayar açık olabilir ben olsam sürücüyü DDU ile silip yeniden kurardım. Böylece sürücü ayarları da sıfırlanır.
  14. RTX3070

Ryzen 7 7700X 95 derece ve 6 çekirdek gözüküyor

Yeni işlemci takınca BIOS'un kendini resetlemesi lazım aslında.
  15. RTX3070

Yardım Oc yaparken işlemciyi bozmuş olabilir miyim? Acil yardım.

Bir ayar yapmadan turbolaması lazım aslında. Fabrika BIOS ayarları ile. Şunu da söyleyeyim ilerisi için, overclock yaparken işlemciyi vs bozmak zordur o yüzden overclock ile bir şey yanlış gittiği zaman CMOS temizleme denenebilir.
  16. RTX3070

Bu rehberden faydalanabilirsiniz. https://www.technopat.net/sosyal/konu/bios-sifirlama-rehberi.552063/
  17. RTX3070

CMOS resetle düzelmesi lazım.
  18. RTX3070

i9 14900k için Sıvı Soğutucu Önerisi

AIO olacaksa Liquid Freezer 360/420 kasanın boyutuna göre. Yetmez diyenler olacak bazen yetmemesinin sebebi insanların güç limitlerini kaldırması. Kaldırırlarsa zaten CPU ya anakart limitine ya da 100°C'ye kadar daha çok güç çeker.
  19. RTX3070

Pc'mi ders için açmaya kıyamıyorum

Öyle bir olay yok :D. Maksimum boşta 50-70W arası olur.
  20. RTX3070

İşlemci önerisi rtx 4070

Bütçeye göre 3D V-Cache mimarili bir 7. nesil Ryzen işlemci en uygunu olur. Zaten (çoğunlukla) en yüksek oyun performansı bunlarda var şu an.
Top Bottom