Arama sonuçları: *

1. Turkmangg123

En babasından termal macun onerısı

Sıvı metal yaz youtube'a bak. Soğutma performansı bütün macunlardan katbekat daha yüksek ama anakarta akarsa yakabilir kartı. Elektrik bandı felan yapıştırıyorlar işlemci etrafına. Ama bilmediğine göre hiç bulaşma
  2. Turkmangg123

En babasından termal macun onerısı

Masaüstü ise thermal Grizzly kryonaut extreme Laptop ise mx6 1748451099 Sıvı metal riski alıyorsan thermal Grizzly conductonaut
  3. Turkmangg123

MX-4 Termal macun aldım

Neyse yine bişey olmaz. Ômür boyu kullanırsın artık. Ekmeğe sürer sürer yersin hocam
  4. Turkmangg123

MX-4 Termal macun aldım

Mx6 baya katı bu arada. Kullandım. Ama 20 gr almaktansa 1 gr thermal Grizzly alsaydınız daha iyidi sanki
  5. Turkmangg123

laptopum için termal macun önerisi intel i5 11.gen

Thermal grizzly kryonaut
  6. Turkmangg123

termal macun önerisi lazım

Macunlar fazla pahalı olmayan şeyler. Fiyat performans olmasına gerek yok sadece performans iyidir. Thermal grizzly kryonaut alman yararına olur. Biraz pahalı ama bundan daha performanslısı yoktur
  7. Turkmangg123

Ryzen 7 7840HS render performansı nasıldır?

@Ruffian ağa sen bilgilisin bu konularda yardımcı olursan iyi olur
  8. Turkmangg123

Ryzen 7 7840HS render performansı nasıldır?

Merhabalar. Önümüzdeki dönemde nasip olursa yazılım mühendisliği okuyacağım ve bunun için bir laptop almak istiyorum. Yazılımın yanı sıra ağır oyunlarda oynayacağım için en düşük rtx 4060 bir laptop almak istiyorum. Normalde Intel istiyordum ancak en çok önerilen laptoplar genel olarak ryzen 7...
  9. Turkmangg123

Işlemci pinleri yamuk

direk garantiye gönder. herhangi şekilde elleme. bir tane daha yamulursa direk çöpe atarsın harcadığın parayla kalırsın
  10. Turkmangg123

İşlemcimi değişeceğim, fanla beraber mi satayım

Bütçeni ve işlemcini felan söyle, üzerine ekleme yapabilir misin bilelim ona göre yardımcı olalım. Belki de tray işlemci ile bir hava soğutma alabilirsin
  11. Turkmangg123

Çözüldü✓ Ne sıklıkla macun değişmeli?

Kardeş çok da fark yok yani ha 1 ha 1.5 . Cihazın sıcaklığı alındığı günkü gibiyse değiştirmeye gerek yok
  12. Turkmangg123

Çözüldü✓ Ne sıklıkla macun değişmeli?

Ne zaman isterseniz yapabilirsiniz. İdeali 1.5 yıldır.
  13. Turkmangg123

termal macun önerisi

Thermal grizzly al geç. Ya kryonaut yada hydronaut Biraz pahalı ama çok iyiler. Ben hydronaut almıştım ve işlemci en çok 50 lerde. 1710178957 https://ty.gl/y6uw8xsso1
  14. Turkmangg123

Çözüldü✓ Termal Macun Nasıl Sürülür SOĞUTUCUYU TAKAMİYORUM YARDIM

Macun kurumaz ama biraz hızlı ol tozlanmasın
  15. Turkmangg123

Çözüldü✓ Termal Macun Nasıl Sürülür SOĞUTUCUYU TAKAMİYORUM YARDIM

Islak mendili önce iyice sık ondan sonra temizle Bu işle başlamadan önce elinle toprağa veya tahtaya sürt elektriklenme olmasın pinler zarar görmesin. Sadece x yapman yeterlidir fazla sürtmek sorun teşkil edebilir. Stok fanı vida yerlerini doğru hizaya getirip sıkman daha iyidir. Ama aşırı...
  16. Turkmangg123

Yardım İşlemci değişimi sonrası bios ayarları

Şuan ryzen 5 1600 kullanıyorum ve yakında r5 5500 alacağım. Acaba bios ayarları nasıl yapılır yazabilir misiniz
  17. Turkmangg123

İşlemci değişimi için ne yapmalıyım

......
  18. Turkmangg123

Yardım Fp Amd İşlemci̇ Tavsi̇yesi̇

Var tabi. Zaten bu işlemcinin üstüne gerek yok hocam. Dediğinize göre tek pubg mobile felan oynuyor muşsunuz.
  19. Turkmangg123

Yardım Fp Amd İşlemci̇ Tavsi̇yesi̇

Ryzen 5 5600 veya 5600x çok rahatlıkla götürecektir hocam sizi
Geri