Arama sonuçları: *

1. B

Oyunlara girince işlemci ghz düşüyor.

Pes 2021 oynuyorum işlemcim AMD Ryzen5 3500u. İşlemci güç planı %100'de ve tam performans oynuyorum. Oyunu kapattığımda hızı 2,56larda çalışıyor ama oyuna girdiğimde 1,50lerde kalıyor ve düşük fps alıyorum. Bunu nasıl çözebilirim yardım eder misinz?
  2. B

İşlemci GHz'im oyunlarda düşüyor.

nasıl çözebilirim bu durumu?
  3. B

1637354279 thermal throttle dediğiniz şey nedir? daha önce 91 derece olmuştu işlemcim ama o nedir?
  4. B

tamam indiriyorum. 1637352113
  5. B

BIOStan nasıl yapabiliriz? bir zararı olur mu ?
  6. B

evet laptop cpusu benımkı
  7. B

BIOS üzerınden nasıl yapacağım? bir zararı falan olur mu?
  8. B

acık ama boyle gozukuyor iste
  9. B

böyle mi? 1637350211 hayır işlemcideki Vega8 var.. 1637350252 bunlar açık zaten. böyle görünüyor bende.
  10. B

nereden aktif edeceğim onları?
  11. B

NORMALDE FPSLERIMIN 100 FALAN OLMASI LAZIM AMA GORUYORSUN İSTE...
  12. B

soğutucu aldım çok ısınıyor diye. Isınma problemini çözdüm ama hala Ghz düşüyor. Isınmamasına rağmen. 1637345173 76 derecelerde falan normal hızındayken ama sonra düşüyor hızı. 76 Derece çok fazla değil ama yine de düşüyor neden?
  13. B

Oyunlara girmedeğimde bir problem yok gayet iyi hızlı çalışıyor ama bir oyuna girdiğim zaman GHz düşüyor. 120 fps oynayabileceğim bir oyunu 60fps oynuyorum ve canımı çok sıkıyor. Ne yapmam gerekiyor? İşlemcim: AMD Ryzen5 3500u
  14. B

işlemci çekirdeklerim gitti

a abi adamın dibisin beee ne korktum yaa daha yeni pc aldım valla cok tesekkurler sen olmasan format atcaktım her sey gidecekti abiiii...
  15. B

işlemci çekirdeklerim gitti

sistem yapılandırmasından işlemcinin 4 çekirdeğini kullandım. Sonra pcde bir yavşlama fark ettim oynularda falan kasıyordu. Tekrar eski haline almak için sistem yapılandırmasına girdiğimde artık 4'e kadar olan işlemci çekirdeklerim gitmişti eski haline alamıyordum. Görev yöneticisinde de...
Top Bottom