Arama sonuçları: *

1. B

Yardım Vatan bilgisayar aldığım işlemci sıfır mı?

İntel işlemcilerin pinleri olmaz hocam şuan risk alıcam böyle bir durumda sadece ondan söylemiştim. 1659700925 Anladım hocam.
  2. B

Sıkıntısız diyorsunuz yani.
  3. B

Kutuyu henüz açmadım hocam tereddütlüyüm sadece yani fotodan anlaşıldığı gibi beyaz etiketin altında açıklık var oradan açılmış olabilirmi hiç sizce.
  4. B

Hocam varda oradan açılmamış beyaz etiketin olduğu bölümden açılmış gibi geldi. 1659700101 Hocam Kutuyu henüz açmadım kararsız kaldım intelin sitesinde garanti sorgularken 2024 kadar kayıtlı olduğunu gördüm şuanlık.
  5. B

Thh olayi ugrastiriyor iste hicam o olaya girmek istemedim ben pek o nedenle size sorayim dedim. 1659699870 Hocam beyaz etiketin altinda hava bosluklari var oradan suphe ettim ben sanki orasi acilmis gibi geldi bana.
  6. B

Hocam anakarti uyguna aldim fiyat olarak baya iyidi islemci olarak 11700 alicaktim lakin ondada fazla guc tuketimi isinma sorunu var diyr 10700k almaya karar verdim. 1659699084 Hocam 14gun iade politikasinda bana dedikleri kutuda deformasyon olmayacagi yonunde bu haliyle iade alacaklarmi...
  7. B

Valla bende sirf islemci diye yollamak istemiyorum hocam sorun cikmayacagini bilsem ama suphe kaldi iste aklimda kutu islemci plastik kutunun uzerinde yakindan bakinca macun lekelere duruyor gibi geldi bilemedim.
  8. B

Olabilir hocam ya zaten sifir sistem oldugu icin problem yasamak istemiyorum yoksa ugrasicam sil bastan.
  9. B

Yurtici kargo hocam paket sarilmamis sallana sallana gelmis kutu. 1659698788 Hocam internet uzerinden alirken yurtici sectim ben birde kolay gelsin ile yolluyormus.
  10. B

Sizce tum bu ihtimallere karsi deneyeyimmi sansimi sifir toplicam sistemi cunku sorun ciksin istemiyorum hocam.
  11. B

1hafta onceden siparis verdigim islemci elime ulasti fakat islemci kutusunda deformasyonlar var ve islemcidede darbe izi soyulma gibi lekeler var bana gelen urun sifir olmayip 2.el olabilirmi sifir kutusunda gonderdik diyorlar urunude saglam paketlememisler sizce urun kullanilirmi islemci...
  12. B

İ7 10700K 8+8 pin sorunu

Öncelikle kolay gelsin arkadaşlar benim bir sorunum vardı yeni sistem toplamaya karar verdim lakin toplayacağm anakartta 8+4 pin güç girişi bulunmakta takacağım işlemci ise 10700k 750watt 4+4pin girişli güç kaynağım yeterli olurmu bu sisteme yoksa yeni bir güç kaynağı almam gerekirmi.Bu konuda...
Top Bottom