Arama sonuçları: *

1. O

Öneri RTX 4080S ekran kartıma uygun işlemci arıyorum

2k da 4080 super ile 7600 %4-5 darboğaz yapıyor diye biliyorum bence kaydadeğer düzeyde bir darboğaz değil. işlemciyi yükseltmek isterseniz 7800x3d falan alın anakartınızın 9000 serisi işlemcileri kaldıracağını sanmıyorum
  2. O

Nasıl undervolt yapmalıyım?

hocam en fazla 3 4 fps azalır undervolt öyle fpsi öldüren bir şey değil
  3. O

Nasıl undervolt yapmalıyım?

undervoltta frekansı istedğin gibi değişstirebilirsin ama genelde değiştirmezler çünkü undervoltun amacı sıcaklıkları düşürmektir. hangi uygulamadan uv yapacaksan o uygulamaya girip voltaj değerlerini her seferinde -0.025mv olacak şekilde azaltıp işlemcini yüke sok. örneğin voltajı 1.100mv den...
  4. O

İşlemcim inanılmaz ısınıyor

dediğim gibi termal pedlerin boyutunu teknik desteğe danışmanız lazım. olması gerekenden kalın takarsanız soğutucu bloğu eğersiniz, olması gerekenden ince takarsınız vrame temas olmayacağından sıcaklıklar artar. macunu çok sürdüyseniz işlemcinin ısınması normal nohut buyuklugunde macun...
  5. O

İşlemcim inanılmaz ısınıyor

pedler yerine macun sürülmez hocam asusun teknik desteğine danışın laptopunuza uyumlu termal pedlerin boyutunu öğrenin vramlere termal ped koyun. işlemciye kalitesiz macun ya da fazla macun sürülmüş olabilir güzel bi macun alıp tekrar yenileyin mx 6 alabilirsiniz
  6. O

Termal Macun Önerisi

https://www.akakce.com/termal-macun/en-ucuz-arctic-ar-actcp00080a-4-gr-fiyati,220442435.html
  7. O

İŞLEMCİ ÖNERİSİ 5600 YERİNE

5600 ün üstüne çıkmayın anakartı rami işlemciyi satıp üstüne 7k koyarak am5 e geçin
  8. O

Hangisini tercih etmeliyim

hocam eğer elinizdeki sistemi yükseltecekseniz hiç yükseltmeyin biraz daha para biriktirip am5 sokete geçin
  9. O

3600den 5600e geçmek?

değer, max 4060 ti 4070/ 7600xt 770xt tarzı bir şey takın
  10. O

Hangi Hava Soğutucu Tercih Edilmeli

bütçe varsa frost commender al hocam
  11. O

İşlemci ve ekran kartı için macun önerisi

mx6 öneririm
  12. O

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 soğutucu önerisi ?

forumda bu soğutucuyla 7500f kullanan bir sürü adam var 75-80 derecelerde geziyor işlemci
  13. O

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 soğutucu önerisi ?

x123 al geç hocam uçmana gerek yok ilerde 7500f taksan bile soğutur
  14. O

7700xt ye yakışack işlemci

7500f alın 7900xtx/4080 super bile takarsınız 2kda darboğaz yapmaz
  15. O

4070 ti süper için işlemci ????

bütçe varsa 7800x3d al yoksa 7500f al başka işlemci alma
  16. O

Yardım Termal macunu doğru sürmüş müyüm ?

fazla sürmüşsün hocam bir sorun olmaz ama bu kadar çok sürme yoksa işlemcine termal macun dayanmaz valla
  17. O

7500 f için kule tipi fan önerisi

overclock yapıyorsanız ya da render gibi işlemciyi zorlayacak işler yapıyorsanız phantom spirit ya da frost commender önerebilirim günlük kullanıcıysanız sadece oyun oynayacaksanız x123 alabilirsiniz
  18. O

Amd ryzen 7 5800X3D 4080 i kaldırırmı yada süper versiyonunu

o zaman 2k da rahat kullanırsınız hocam. öyle aman aman bir darboğaz yok %5 falan anca var dert edilecek bir şey yok yani. ekran kartı olarak galaxın 4080 super sg modelini öneririm sg modellerinde 4. bir fan oluyor ve o 4. fan 5-6 derece daha soğuk çalışmasını sağlıyor. galax sgnin soğutması...
  19. O

Amd ryzen 7 5800X3D 4080 i kaldırırmı yada süper versiyonunu

2kda çok az yapar 4kda hiç yapmaz
  20. O

Yardım Ryzen 9 7900x3D işlemcinin içinde ekran kartı var mı varsa adı ne?

varda lol valo falan oynarsın sadece
Geri