Arama sonuçları: *

1. Sahin416

Yeni aldığım ekran kartı sigara kokuyor

Hocam büyük ihtimalle internet kafe ekran kartıdır normal :D
  2. Sahin416

GTX 1050 2gb 800 TL' ye alınır mı?

1050 2 GB 1050ti 4 GB olarak piyasaya çıkmıştır şuan forza 4 gibi oyunları da orta ayarlarda 50 fps civarı açabiliyor eğer önümüzdeki 2 yılı 720p 60 fps için geçirmek istiyorsanız testleri yapılmış ve yorulmamış bir kart bulup alabilirsiniz
  3. Sahin416

RGB Rengini Değiştiremiyorum

Yaptım hocam çare yok 1614640790 Hocam dosya adları bile aynı. Bende burdan indirdim
  4. Sahin416

Bunlar yok sadece ekteki gibi gözüküyor
  5. Sahin416

Aorus engine den de baktım olmuyor knk. Bu anakart simgesi çıkıyor
  6. Sahin416

Arkadaşlar selamlar. Elimde ekteki kart var ve rgb fanı yeşil yanıyor. RGB Fusion programı açılınca anakart ekranı gözüküyor. Değiştiremiyorum rengi yardımcı olur musunuz ? https://www.gigabyte.com/tr/Graphics-Card/GV-N166SGAMING-OC-6GD#kf
  7. Sahin416

Ekran kartım 6gb fakat 4 gb vram mi kullanıyorum?

Ekran kartının belleği yetersiz geldiğinde yani 6 gb vrami aştığı durumlarda anakartın üzerine taktığınız ramdan çekebileceği ram kapasitesi oluyor. Yani 6+4 kullanım yapabiliyor
  8. Sahin416

Hayır siz paylaşılan belleği atmışsınız. Kullanılabilir belleğe bakacaksınız hocam
  9. Sahin416

Ayrıca alıntıdaki paylaşılan bellek. O farklı bir durum hocam. Siz kullanılabilir vramda 6gb görüyorsunuz. Zaten her şey normal
  10. Sahin416

Bu sorunla tek değil herkes karşılaşıyor. Önceki driverlerı silip yeni ve güncel driver kurarsanız sorununuz çözülür
  11. Sahin416

rx 550 ekran kartı alınır mı

Dostum 2 gb aldığına değmez sen iyisi 4 gb bul 2. elden kafan rahat etsin
  12. Sahin416

RTX 3050ti ve 3050 çıkıcakmı?

Böyle giderse git gide düşeceğiz. Yakında RTX 3010 Çıkacak mı diye forumlarda görürüz 😂
  13. Sahin416

GTX 1660 Super Gaming X vs GTX 1660 Super

Sana 1660 Super'in Gigabyte halini öneririm, hem 3 fanlı olarak geliyor. Winforce hali 3 canlı olarak geliyor. Tavsiye ederim. 6GB OC versiyon
  14. Sahin416

Öneri Upgrade İçin Alınır mı?

Hocam öncelikle arkadaşlar haklı burda sadece yazılarla konuştuğumuz için her noktalama işareti bir kavga veya tartışma doğurabilir. Ayrıca fiyatı fazla uygun geldi, stres testi, sıcaklık testi, işlem ve sentetik testler size sunulursa buraya atın. Eğer değerler normalse alınabilir. Ama baştan...
  15. Sahin416

rx 5700 xt oc evo 8gb gddr6 256 bit ekran kartımı kaça satabilirim ?

Dostum 15 bin koymak hem abartı hem de insanlığa sığmaz. Sen yine insanlığını koru 2. el fiyatına sat. 9500 den iş görür
  16. Sahin416

Ekran Kartı Fan Temizleme Spreyi Tavsiye

O zaman hiç uğraşma bırak kart olduğu yerde kalsın
  17. Sahin416

Kart sıcaklığın 80 dereceyi geçmiyorsa bence gerekli değil
  18. Sahin416

Dostum böyle şeylerle uğraşmanı tavsiye etmiyorum devre kartları çok hassastır. Sen en iyisi fan bloğunu sök. Fanı nemli bir bezle temizle ve macunu yenile. Sonra da fanları kurutup kapat.
  19. Sahin416

Öneri Çift ekran kartı desteği ?

Bu anakarta neden 2. Slotu koyuyorlar o zaman başka neler bağlanıyor ki 🙄
  20. Sahin416

Öneri Çift ekran kartı desteği ?

Arkadaşlar selamlar. Tuf gaming b450 (ATX) GTX 1660 super Ryzen 5-3600x 3200mhz 2x8 ram 550w PSU 80+ Arkadaşlar sistem genel olarak bu. Ben bu sisteme elimdeki gt730 2 GB ekran kartını bağlamak istesem yapabilir miyim ? Ana monitörüme GTX 1660 güç verse İkinci monitörüme de GT 730 ...
Top Bottom