Arama sonuçları: *

1. S

DA Sistem Ekran Kartı Biraz Yamuk

Herhangi bir problem olur mu?
  2. S

Da Sistem Ekran Kartı Takma

Kilit? Ses geldi tık diye 1593591198 Ama vidalama yerlerini vidalayamıyorum. 1593591674 Yardımcı olur musunuz? 1593592222 Up
  3. S

1593590142 Vidalar yuvaya girmiyor o yüzden montajlayamıyorum yanlış mı taktım acaba? 1593590452 @crazyreign
  4. S

Ekran kartını taktım ama vida yerlerinin yarısı dolu gibi vida girmiyor. 1593589420 Vidaları takmıyorum monte ederken
  5. S

Yardım Yeni da sisteminde böyle bir hata geldi wattman

Son driverı mı yükledin?
  6. S

Yardım Yeni da sisteminde böyle bir hata geldi wattman

Ekran kartının driverı wqhl mi?
  7. S

Yardım DA - 2 Sistem'de ekran kartını doğru takabilmiş miyim?

Bende şehir dışındayım pazartesi takıcam inşallah zor olmaz
  8. S

Asus RX 5600 XT TUF EVO Bios Güncellemesi ile Hem Çekirdek Hem Bellek Frekansını Yükseltme

Bunları yaptıktan sonra yeni bir Windows kurulumu yapmanızı öneririm demiş bulunan windowsu kaldırıp yeniden nssıl windows kurucaz acaba?
  9. S

Asus RX 5600 XT TUF EVO Bios Güncellemesi ile Hem Çekirdek Hem Bellek Frekansını Yükseltme

Başka bilgisayardan yapılabilir Laptopum var
  10. S

Bu ayarı windowsu kurmadan mı yapalım.
  11. S

rx 5600 xt vs rtx 2060

Daha gelmedi ç
  12. S

rx 5600 xt vs rtx 2060

Keşke yeni DA sistemde 2060 özelleştirmesi olsaydı 5600xt ile aldım mecburen.
  13. S

5600xt montaj

Hiç bilgim yok inşallah ekran kartına zarar vermeden takarım çoğu ekran kartı takma videosunu izledim ama çoğu eski ekran kartı.
  14. S

5600xt montaj

Montaj konusunda hiçbir bilgim yok ekran kartı 3 slot kaplıyormuş arkadan 3 tane mi çıkarıcam bilmiyorum. Sistemi bu şekilde özelleştirerek aldım kasa corsair carbide spec delta anakart asus tuf b450-pro gaming. Cevaplarınız için teşekkürler.
  15. S

[REHBER] AMD Ekran Kartı Alanların Yapması Gerekenler

Bu özelleştirmeler ile aldım.
  16. S

Bende asus tuf b450-pro gaming e yükseltip aldım. Bios güncel gelir inşallah.
  17. S

Amd ekran kartı paneliyle ilgili hiçbir bilgim yok önceki ekran kartımda nvidia denetim masası vardı ama DA sistemde ekran kartı 5600xt olduğu için hiçr bilgim yok.
  18. S

Daha detaylı yapsrsanız çok iyi olur ince detaylarla birlikte DA sistemdeki ekran kartı in çok yardımcı olur.
  19. S

Yeni da sistem için yararlı oldu 5600xt için driver konusu kafamı kurcalıyordu.
  20. S

Asus Tuf 5600xt evo Driver

Da sistemde bu ekran kartıyla aldım herhangi bir driver sorunu var mı?
Top Bottom