Bakın fps düşük almam normal değil ekran kartı yüzde 50sini kullanıp 60 fps veriyor oyunlarda tamamını kullanır ekran kartı burda kullanmadığı için düşük yoksa bu sistem 100 fps üstü vermesi lazım
Burdaki herkes görür inşallah ben bir şey farkettim 60 fpsin üstüne çıkmak istemiyor sanki fps ayarları arttırdıımda kullanım artıyor ama 60 fps vericek kadar kullanıyor kendini çok güzel grafiklerle 60 fps ve yüksek kullanım yüzdesi alıyorum ama 60 fpse gözüm hiç alışık değil kötü geliyor...
Gta 5 Onlineda ekran kartı kullanımı % 50 % 60 gibi dolaşıyor fakat gariptir ki story moda girince her şey düzeliyor ve ekran kartı kullanmı %90 lara çıkıyor sadece online da % 50 sebebi nedir nasıl çözerim darboğaz yok ekran kartım rx 5600 xt işlemcim r 5 3600
Ne içiriyorlar sana aslanım bu modellerde msi'ın 2060 superi olsa yine evga seçerdim ben açıkçası bu sene zaten msi her modeli sıkıntılı çıktı koskoca soğutma bloklu evga varken bide super modeli.
Hiçbiri bunu almalısın
https://www.hepsiburada.com/sapphire-pulse-amd-rx-5600-xt-6gb-192bit-gddr6-dx12-ekran-karti-11296-01-20g-p-HBV00000SM1W2?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.39.2
Darboğaz işlemcinin ekran kartını besleyememesi 2080ti ile 2080 super arasında çok fiyat farkı var en iyisi super almak ama ben senin yerinde olsam 2070 super alırdım o zaman hiç darboğaz yaşamazsın
1592687137
2080 super gülü zaten
Sahibindende dolaşırken 1080 ilanlarına rastladım açıkçası fiyatları beni şaşırttı çoğu da sıkıntısız gibi ben da sistem aldım ama hala aklımda 2. el 1080 alınır mı soruları var almicam ekran kartım olduğu için alıcaklar bu konuya bakıp bilgi sahibi olabilir bu yüzden açtım