Arama sonuçları: *

1. E

8294 TL ye zotac 3060ti ekran kartı alınır mı?

ekran kartlarında artık saf kas gücü performansı tek başına bir şey ifade etmiyor. bunun yanında ekran kartının sana sunduğu yazılımsal yenilikler de önem arz ediyor. bu açıdan 3060ti almanı tavsiye ederim tabi zotac al diyemem bilgim yok o marka konusunda pek .
  2. E

⬇️⬇️MSİ 3080 Gaming Z Trio indirimi

paylaşım için teşekkürler . ürün özelinde ciddi bir indirim olmuş .
  3. E

Amazon.fr'den Alınma Msi 3090 suprim X 14.250 tl

arkadaşı yada ikinci eli savunmuyorum yalnız bu ürün outlet dostum kutusu açılmış bir ürün yani ikinci elden farksız bir nevi 👏
  4. E

RTX 3060 vs 3060 TiHangi kart mantıklı olur?

dikkat ettiyseniz ben malzeme kalitesi hakkında bir şey demedim :) malzeme kalitesinin iyi olmasını istiyorsanız 11k civarına çıkmalısınız . yada ikinci el tercih edeceksiniz. bahsettiğiniz bütçede malzeme kalitesi olarak hemen hemen hepsi vasat durumda. dün itopyada 9999tl ye gaming oc vardı...
  5. E

RTX 3060 vs 3060 TiHangi kart mantıklı olur?

eagle>windforce tur. ek olarak : bu markaya da bakabilirsin . soğutması windforce ve eagle a göre daha iyidir. galax tr pazarında cok bilinen bir marka değil . testlerine bak eğer kafana yatarsa düşünebilirsin . son olarak 11.11 ve 25.11 muhabbeti var. bu iki tarihte ciddi indirimler olacak ...
  6. E

Öneri GALAX RTX 3050 EKRAN KARTI 5798 TL

+1 ürün özelinde bir indirim var ve sıcak fırsat olarak paylaşılmış . paylaşım için teşekkürler (y)
Top Bottom