Arama sonuçları: *

1. S

Bu ekran kartalarının hangisi daha iyi

Teşekkür ederim teşekkür ederim ozman tercihimiz asus
  2. S

Soğutma olarak hangisi iyidir peki
  3. S

GIGABYTE RTX 3060Ti Windforce OC 8GB GDDR6 256 Bit Nvidia Ekran Kartı GV-N306TWF2OC-8GD https://www.hepsiburada.com/gigabyte-rtx3060tiwindforce-oc-8gb-gddr6-256-bit-nvidia-ekran-karti-gv-n306twf2oc-8gd-p-HBCV000034DSIO?url_src=ios-product-detail Asus Geforce Dual RTX3060TI O8GD6X 8gb GDDR6X...
  4. S

Mevcut sistemde ekran kartı değişimi

Güncelleme güncel 1 hafta kadar oldu güncellemesi vardı yaptım ozman direkt eskiyi çıkartıp yeniyi takıyoruz 1689595989 İşlemciyide değiştim 5-5600 bıos flan yaptım onda sorun yok
  5. S

Evet yani ne gibi işlemler yapılıyor silip yüklemem gereken şeyler varmı
  6. S

Arkadaşlar merhaba mevcut sistemimde Asus 1650 super 4gb var Gigabayte 3060ti ile değişim yapacam ne gibi bir yol izlemem gerekiyor pek sağlıklı bilgi bulamadım şimdiden teşekkürler
  7. S

Yardım Amd ekran kartından nvidiaya geçiş

amd den neden geçiş yaptınız acaba sorun mu yaşadınız
  8. S

Çözüldü✓ MSI Afterburner degerler bi açılıp bi kapanıyor

teşekkürler çozdüm çok sagol
  9. S

Hocam sorun u buldum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı ola bilir misin oyun oynarken farketmedim a harfine basınca kapanıyor bida basınca açılıyor kısayol gibi bişe mi ekledim acaba farketmeden
  10. S

arkadaşlar sorunu buldum şaka gibi ama gerçek a harfine basınca kapanıyor oyunda aktıf kullanılan tuş oldugu için anlamadım şuan farkettim bunu nasıl kapatacaz pekı bilen varmı
  11. S

sonuna kadar izledim ama kurarken aynı adımları takip ettim her şey normal videoya göre başka bir sorun var
  12. S

yine aynı ara sıra gıdıp gelıyor
  13. S

merhaba herkes e arkdaşlar afterburner oyundayken bazen degerlerı gösterıyor bazen göstermıyor ara sıra gıdıp gelıyor uygulamayı yenı yükledim güncel yani oynadıgım oyun ınsurgency sandstorm cs de zaten acmıyor bılıyorum
Top Bottom