Arama sonuçları: *

1. F

bellek kullanımım sürekli olarak artıyor bu durum normalmi ?

bilgisayarı ilk açtığımda %18 lerde saatler geçtikçe artıyor mesela bilgisayarı açalı 2 saat oldu şuan %33 normalmi acaba bu durum hiç bilgim yok böyle konularda
  2. F

birde bilgisayarı açtığım zaman yavaş yavaş yükseliyor ilk açtığımda %16 idi yavaş yavaş %60 lara çıkıyor bu normal bir durummu hani direkt açtığımda %60 ile açmıyor yavaş yavaş çıkıyor %60 lara
  3. F

bu önerdiğiniz programlarla tarama yaptım ama hiç bir şey bulamadı ram normal değerlerin 2 katını kullanıyor boştayken 8 gb kullanıyor windows çoğu uygulamayıda kapattım arka planda boş duran
  4. F

link falan varsa atabilirmisiniz yanlışlıkla hepten virüs yüklemeyeyim bilgisayar programı bulucam diye
  5. F

16 gb 1610412833 ya öyle aman yaman bir performans düşüklüğü yok ama uygulama yüklemediğim halde hani %39 lardan birden %60 a çıkması şaşırttı beni casus yazılımı düşündüm ama günümüzdeki casus yazılımlarda ne kadar güvenilir bilmiyorum windows defender bişey bulamadı
  6. F

merhabalar abiler ablalar bilgisayarı alalı 6 ay oldu ve sürekli olarak ram kullanımı artıyor bu normal bişeymidir yoksa sıkıntımı var 2 ay önce normal kullanım %39-%44 aralığında iken şimdi %55-%61 aralığında bu normalmi eğer değilse çözüm üretebilirmiyim format dışı
Top Bottom