Arama sonuçları: *

1. Sahin416

Yardım İkinci RAM'i takınca kullanılan RAM miktarının artması

Anlamadım hocam iki rami birleştirdiniz mi ?
  2. Sahin416

Ram görmeme (Pmu traning hatası)

Bununla alakası yok. 3200 mhz destekli bir anakarta 3600 mhz ram takarsan 3199 mhz olarak çalışır. Bunu sen düşürebilir ama arttıramazsın
  3. Sahin416

B450m S2h Rgb Ram Tavsiyesi

tamam hocam ryzen işlemcilerde çift kanal performansı daha iyi
  4. Sahin416

İşlemciniz ryzen ise çift kanal ram öneririm hocam. 2X8 3200 mhz cl16 ram işinizi görür.
  5. Sahin416

Yerinizde olsam rgb'ye yatırım yapmak yerine mhz, cl değeri, ve kapasiteye yatırım yapardım.
  6. Sahin416

Ram görmeme (Pmu traning hatası)

Yaptığınız denemelerde iki ram de çalışıyor. Ama uyumlu çalışmıyor. Yani buda demek oluyor ki iki ram birbirine zıt gittiği için verim kaybı yaşanıyor. Bunu anlamanın 3yolu var, 1-) farklı bir anakartta test etmek 2-) farklı bir işlemcide test etmek 3-) memz testi yapmak Yerinizde olsam tek...
  7. Sahin416

Ramda uyuşmazlık olur mu oku lütfen

Günümüzde ram üreticilerin çoğu ddr4 teknolojisinin nimetlerinden yararlanmaya başlamışken sorun yaşaması şaşırtıcı. Abdullah abimizin de videosu var öneririm.
  8. Sahin416

Ramda uyuşmazlık olur mu oku lütfen

Ram takviyesi alırken voltaj veya amper değerlerine dikkat etmenize gerek yok. Siz 2666 mhz ram kullanıyorsanız ve 3000 mhz ram alıyorsanız sisteminiz otomatik olarak bunu 2666 ya sabitliyor. Arttıramıyorsunuz. Tek dikkat etmeniz gereken DDR değeri. DDR 4 kullanıyorsanız DDR 4 almak zorundasınız.
Top Bottom