Arama sonuçları: *

1. E

Yardım Ddr4 devri kapandı mı

Yanlış bilgilendirme olan nedir? bilgilendirme yapabilir mi bilge moderatör 😃
  2. E

Ne ney? Engelin mi var arkadaşım saçma sapan şeyler yazıyorsun, özelleştir kısmından b450 anakart seçiyorsun. daha iyi ve uzun vadeli oluyor, sistem tamlanıyor. bu kadar. 😃
  3. E

2.5k ekleyerek b450 seçersen sistem daha iyi olur. am5 olduğundan yine yıllar sonra kolay işlemci ve gpu upgradeleyebilirsin. işlemci oc de yapabilirsin b450 ile. @Sefir Süleyman Çakır 👑
  4. E

am5 ddr5 fabrika oc'lu sistem işte. Asus yazıyor diye kötüsünü almak saçma. anakart iyi değil bir tek.
  5. E

Sistemimle uyumlumudur bu ram

oluyir
  6. E

Yardım Rtx 3070 ti ryzen 5 5600x ram?

renderda 32 gb yetersiz şuanda premiere
  7. E

Crucial Sahte Ram Şüphesi !

ram siyah labilirr sıkıntı yk
  8. E

RAM MHZ NASIL YÜKSELTİLİR YÜKSELTMELİ MİYİM ?

nie olsun biosda 2600mhz geliyorlar
  9. E

Çözüldü✓ Crucial Ballistix RAM alınır mı?

Ve orijinal kutu yoksa yani ellerinde kalmıştır büyük ihtimal yoksa niye öyle olsun. Hepsi buradada o satıcıdan al geç reis ya.
  10. E

Garaj online sitesindeki kutusuz yolluyor eminim o ürünün akakçe sitesinde yorumunu okuyun orda adamda diyordu sanırım.
  11. E

orijinal ambalajında güzelce paketlenmiş. kargo zamanında teslim edildi. ram sorunsuz çalışıyor. Böyle bir değerlendirme var ama aison diye bir satıcıdan almış
  12. E

Garaj online sitesi güvenilir Olmaya bilr hepsiburada dan al aynı satıcı olsa bile para güvende kutusuz olanlar defolu olabilir.
Top Bottom