Arama sonuçları: *

1. O

32 GB Ram önerir misiniz??

yukarıda atılan beast, apacer ve https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-team-t-force-vulcan-z-32-gb-2x16-3200-mhz-ddr4-cl16-tlzrd432g3200hc16fdc01-fiyati,1222328135.html şunu önerebilirim. bu arada ikinci ele de bakabilirsiniz ramlerde sıfır ikinci el hiç farketmiyor ömürleri kolay kolay kısalan...
  2. O

güvenilir gibi gözüküyor ama satıcılarla alakalı bir durum yok, satan kişiler bile ramlerin sahte olduğunu bilmeden satıyorlar. o yüzden dikkat edin eğer hyperx ram alacaksanız ürünün paketindeki bilgileri internet üzerinden bir teyit edin orijinalmi değilmi diye
  3. O

piyasada çok fazla hyperx çakması ram var dikkat edin
  4. O

Yardım Goodram 6000mhz cl30 Ram Alınır mı?

aslında patriot goodramden daha kaliteli bir marka ama aralarında çok bir fark yok, patriot 1 tık daha iyi sadece. içinize hangisi sindiyse onu almanız daha doğru olur
  5. O

DDR5 32gb RGB ram alcam marka-model konusunda kararsızım

64gb aşırı abartı olur, 32gb ram 4k için ideal. overclock yapacaksanız gskill marka ramlere, overclock yapmayacaksanız patriot marka ramlere bakabilirsiniz
  6. O

G skill ram vs Patriot viper venom

o zaman patriot alın hocam gskill için fazladan para vermenize gerek yok. anakartınız msi olduğu için ramlerle alakalı bir uyumluluk olacağını sanmıyorum fakat siz yine de bir bilene sorun
  7. O

G skill ram vs Patriot viper venom

overclock yapacaksanız gskill düz kullanacaksanız patriot
  8. O

Sizce Hangi ram daha iyi?

hocam ramde farka çok farketmiyor, anakartınız msi olduğu için uyumsuzluk sorunu da yaşamazsınız lexarı tercih edin
  9. O

Acer a515-57-59vs Marka Laptop İçin Ram

acer laptoplarda samsung ya da micron (ya da crucial zaten crucial ramlerini microna yaptırıyor bir fark yok aralarında) marka ram kullanılıyor. internetten laptop modelinizin içi açılmış haline bakın içindeki ramin markası neyse aynısından alın benim eski laptopumda acerdi içinde micron marka...
  10. O

Acer a515-57-59vs Marka Laptop İçin Ram

crucialın ramlerine bakabilirsiniz acer laptoplarla genellikle uyumlu oluyor
  11. O

Çözüldü✓ Laptop ram yükseltme

3200mhz cl22 ram almanız gerek
  12. O

16GB RAM'DEN 32GB RAM'E GEÇİŞ YAPMALIMIYIM?

oynadığın oyunlara göre değişir rust ark falan oynuyorsan 32 yap yoksa pekte gerek yok 16 fazlasıyla yetiyor
  13. O

Lexar Thor OC 16GB (2x8GB) 6000MHz CL38 Intel XMP 3.0 / AMD EXPO alınır mı?

alınır sorun olmazda eğer anakartınızda 4 tane ram yuvası yoksa 1 2 sene sonra 2x16 yapmanız gerekir
  14. O

Flare X5 vs Vengeance

aynen hocam gskill alıpta overclocklamıyacaksanız hiç almayın patriot alın geçin, asus anakartlarda ram uyumluluğu sorun olmuyor diye biliyorum şimdi yalan bilgi vermiş olmayayım. emin olmak için başka bi konu açıp sorsanız daha iyi olur
  15. O

Flare X5 vs Vengeance

overclock işlerine girmeyecekseniz ve anakartınızla uyumluysa patriot alın geçin hocam overclock yapmayacaksanız gskill almanın bir manası yok corsair zaten önerilmiyor
  16. O

Yardım ASUS TUF RAM ÖNERİSİ

ram markası önemli değil mhz ve cl değeleri uyumlu olsun yeterli
  17. O

Gigabyte B650m ds3h anakarta ram

anakart üreticinizin sitesinden anakartınızla uyumlu mu değil mi onu teyit edin uyumluysa alabilirsiniz
  18. O

Ddr5 ram kaç Cl olmalı

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-xpg-lancer-rgb-16-gb-6000-mhz-ddr5-cl30-ax5u6000c3016g-clarbk-fiyati,245824193.html şundan alabilirsiniz
  19. O

Ddr5 ram kaç Cl olmalı

ddr5te 5200mhz cl40 ya da 5600mhz cl46 almayın yeterli hocam.
  20. O

ACER Nitro 5 RAM ve HDD önerisi

ramde crucial samsung kingstondan başka marka bir ram almayın harddisk olarak seagate barracuda öneririm
Top Bottom