Arama sonuçları: *

1. 5

Öneri Kingston A2000 mi Pny XLR8 CS3040 mı?

Dediğim gibi ileride PCI-e 4.0 destekli masaüstü sistem toplarsan değer ama laptopta çok bir önemi yok, Swift 3’ün M.2 yuvası PCI-e 3.0 X4 diye biliyorum takılır ama tam performansta çalışmaz.
  2. 5

Öneri Kingston A2000 mi Pny XLR8 CS3040 mı?

Biri Gen4 biri Gen3 SSD. Karşılaştırmak bile saçma CS3040 tabii ki de. Aradaki farka değer. Ha ama laptopta pek vaad edilen hızlara ulaşamazsınız, PC toplayacaksanız alın.
  3. 5

Yardım WinDriver sürücüsü nedir?

Eğer laptop kullanıyorsanız üreticinin diske sürücüler için ayırdığı özel bölümdür. Bileşenlerin sürücülerini içerir.
  4. 5

Patriot burst 480gb vs SanDisk ultra 3d sata 500gb mı?

Evet değer, hernangi bir sorunu yok. Uzun yıllar kullanabilirsiniz.
  5. 5

c diski taranıyor ve onarılıyor

Diskinizin dosya formatı bozulmuşa benziyor, güvenli mod denediniz mi?
  6. 5

WD 240gb SSD alınır mı? B450m S2h V2 ile uyumlu mudur?

Uyumluluk listesi diye bir şey yok hocam, anakartta SATA portu olması yeterli. Zaten Gigabyte SATA SSD ile aynı kontrolcüyü kullanıyor Patriot Burst. Ama IOPS değerleri daha yüksek Burst’un.
  7. 5

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-patriot-240-gb-burst-pbu240gs25r-2-5-sata-3-0-fiyati,444021938.html
  8. 5

WD Green ise pek önermem iyi bir model değil. Ama anakartınız destekler.
  9. 5

m.2 ssd önerisi yardım!!

Sanırım bütçeniz 500 TL. Eğer depolama amaçlı kullanılacak ise SN550 alınabilir ama içine işletim sistemi kurulacak ise bunu öneririm: https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-kingston-500-gb-a2000-sa2000m8-500g-m-2-pci-express-3-0-fiyati,535280303.html
  10. 5

SANDISK 1TB Ultra NVMe M.2 SSD alınır mı

Biraz daha bütçe arttırabilirseniz A2000 alın daha iyi olur.
  11. 5

SANDISK 1TB Ultra NVMe M.2 SSD alınır mı

Alınır depolama amaçlı kullanılacak ise iyi bir model. Bütçeniz ne kadar?
  12. 5

Hangi ssd daha iyidir?

Samsung 860 Evo veya Crucial MX500 alınabilir. Eğer dışarıdan alma şansınız var ise SSD’yi iptal edip 870 Evo’da alabilirsiniz.
  13. 5

samsung 860 evo 500 gb

Samsung Magican üzerinden firmware güncellmesi yapıp yine Magican üzerinden hızları kontrol edin. Ek olarak diskiniz dolu mu?
  14. 5

Seagate barracuda mı WD caviar blue mu almalıyım?

WD Caviar Blue öneririm gayet sağlam ve iyi bir modeldir.
  15. 5

SSD testinde bu değerler normal mi?

Bu linkten “Toolbox” kısmına tıklayıp Phision Toolbox yazılımı ile firmware güncellemesi var ise yapın derim yararı olur. https://info.patriotmemory.com/patriot-burst-solid-state-drive-ssd-box
  16. 5

SSD testinde bu değerler normal mi?

Hocam firmware güncellemesi yaptınız mı?
  17. 5

Bu Kablo SSD Kablosumu ?

SATA güç kablosuna benziyor.
  18. 5

Sandisk Ssd İyi midir?

Modeline bağlı. SSD Plus modeli sorunlu bunun dışında diğer modelleri iyi ama Ultra’nın M.2 versiyonunu pek tavsiye etmem. Ultra 3D SATA modeli gayet kalitelidir, WD Blue ile kardeş zaten. Extreme Pro’da pek sorun duymadım ama yine alınabilecek bir model.
  19. 5

Samsung 860 EVO vs Samsung 870 EVO

Almışken yenisini alın, 870 Evo derim.
  20. 5

SSD sağlığım iyi mi okuma yazma hızım?

Pek iyi bir model olduğu söylenemez, şu anlık kullanılabilir ama ileride daha iyi bir modele geçin. Durumunuz var ise şimdi iade edip, alabilirsiniz.
Top Bottom