Arama sonuçları: *

1. F

Oyunlar için m.2 SSD önerir misiniz

https://app.hb.biz/tCuogaudVM3J zamanında bunu almıştım. Sıkıntı olmadı
  2. F

https://www.epey.com/laptop/asus-tuf-gaming-f15-fx506hc-hn057.html Ürün bu desteklemiyor sanırım
  3. F

2 slottan oluşan 512 + 512 m2 var. Bir tanesini 1tb yükseltip içerisine sadece oyunları koyacağım bir m.2 lazım. Çok hızlı değerlere sahip olmasına gerek yok. Maks 2.2k verebilirim
  4. F

Arkadaşlar bu ssd alınır mı

Yazılım ile değiştirilmiş oluyor bu ürünler. Başıma bizzat geldi. 1tb USB almıştım. 64gb sonrasında hata veriyordu ve biçimlendirmek gerekiyor diyerekten ürün bicimlendiriyordu
  5. F

500gb m.2 ssd önerisi

İndirimleri de takip edemiyorum. Önereceğiniz en uygun fiyatlı var mi? Bütçe maks 900 1665679533 https://ty.gl/e18vb3ad83
  6. F

Taşınabilir ssd veya hdd önerisi.

Laptop da yeterli alan olmadığı için oyun vb şeyleri buraya atmayı planlıyorum. 512 gb ve üssü olursa cok iyi olur
  7. F

Hdd ye yumruk atmayin.

Kain misin djsjdjjahdshdhsbdbsn nereden anladin. Ama şimdi bakım saçmalıği anlatayim. Sistem boş da 70 80 dereceyi görüyor işlemcinin üstüne bastırınca anlik olarak 50 60 düşüp bastırdığım sürece o değerlerde kaliyor. Ayni şekilde LoL oynarken de 10fps aliyorum işlemcisinin üstüne bastirdig8m...
  8. F

Hdd ye yumruk atmayin.

Alt kapak açık şeklinde laptop kullanıyorum. Bugün sinirlenip yumruk attim hddye. Windowsu normal olarak başlat dediğimde Windows başlatıyor diyor ama logosu gelmeyip bu ekran geliyor. Format mi lazim sizce ?
  9. F

HDD windows kurma

Direk hdd windows dosyalarını atsam diğer pcye taktıgımda çalışır mı yani
  10. F

HDD windows kurma

Ben de 2 laptop var ancak bir tanesi windows başlatılıyor diyip öyle kalıyordu bende format attım ama düzelmedi bugün hdd usb dönüştürücü aldım şuan hdd yi diğer laptop ile bağlantı yaptıgım zaman çalışıyor. Size sorum şu HDD ye direk windows u nasıl atabilirim ki diğer pc ye takınca direk...
  11. F

HDD usb ile baglama

Arkdaşlar bende fazladan hdd var da bunu aynı flaş bellek gibi kullanmak istiyorum. İnternetteki usb dönüştürücüler ne kadar işe yarar derece de ? önereceginiz ürün var mı
  12. F

Laptop hard diski bilgisayarda çalışır mı?

reis aynısını bende yapmayı planlıyorum sen yaparsan durumu günceller misin
  13. F

SDD ye hangi dosyaları HDD ye hangi dosyaları kurmalıyım

Sorum başlıkta ki gibi ssd windows dışında hangi dosyaları koymalıyım? oyunların hızlı acılması için ssd koysam hdd boş kalacak sizin öneriniz nedir ?
  14. F

Laptop HDD ile masaüstü HDD arasında fark var mı ?

Laptopta sistemin yüklü oldugu bir hdd vardı ancak birden bire Windows başlatılıyor yazında kaldı aç kapa yapsamda düzelmedi bende formatla ugrasmadan evdeki baska bir hdd taktım. Sizce o hdd formatlayıp yeni alacagım sistemde sadece depolama olarak kullanabilir miyim ? Sistem dosylarını ssd...
Top Bottom