Arama sonuçları: *

1. Sahin416

Öneri Son zam sonrası 500gb M2 önerisi - A2000 nasıldır?

Benim kasamın içi bim gibi serin hocam. Ayrıyetten odam da soğuk klima var. Yükte 55 boşta 42
  2. Sahin416

Crucial P5 M2 ssd Kullanıcı Yorumu ?

Ayrıca teknopatın bu konuda da çektiği videolar var isterseniz bakabilirsiniz. Gönlünüz rahat olsun.
  3. Sahin416

Hdd ile arasındaki fark o kadar fazla ki hocam
  4. Sahin416

Ben aldım hocam alalı 1 hafta oldu sormak istediğiniz soru varsa alabilirim.
  5. Sahin416

120gb ssd ye gta5 ve csgo sığar mı?

Oyunun hikaye modunun açılması 1 dakika 30 saniyeyi veya 2 dakikayı bulabilir. Online giriş süresini soruyorsanız bu tamamen işlemcinize bağlı
  6. Sahin416

SSD'nize bağlı hocam eğer nmve bir ssd ise oyunun açılması 20 saniye bile sürmez sata bir ssd ise en fazla 30 hdd olursa bu süre 1 dakika 10 saniye falan
  7. Sahin416

Gta 5'i sığdırsan bile zamanla artıyor oyunun boyutu. Yani pek ümitlenme hocam
  8. Sahin416

Hangisini tercih etmeliyim ?

Samsung işinde gayet başarılı hocam ama o diske warzone ve forza 4 atsam yer bitecek gibi duruyor 😄
  9. Sahin416

Açıkcası ikisi de oldukça kaliteli duruyor hocam
  10. Sahin416

S2h v2 kullanıyorum ekran kartı 3 fanlı hocam ve ssd yuvası üst tarafta kalıyor bir tık şanslıyım ekran kartının altına denk gelmediği için
  11. Sahin416

M2 SSD'ler ne kadar ısınıyor hocam ?
  12. Sahin416

Hayır hocam ?
  13. Sahin416

Evet hocam biri samsung biri de yeni duyduğum bi marka emin olmak istiyorum. Sağlam bir marka ama az alan mı yoksa yeni bir marka çok alan mı
  14. Sahin416

Crucial P5 500GB NVMe 3400MB/s-3000MB/s M.2 SSD CT500P5SSD8 Fiyatı (hepsiburada.com) Samsung 970 Evo Plus 250GB 3500MB-2300MB/s NVMe M.2 SSD Fiyatı (hepsiburada.com)
  15. Sahin416

Kripto Para Madenciliği

Hocam tek dert oyun değil ki standart veya ortalama bir bilgisayar toplamak istediğimizde de stok problemi var
  16. Sahin416

Kripto Para Madenciliği

Kandil kandil ayıp hocam
  17. Sahin416

Kripto Para Madenciliği

Az önce gezinirken şöyle bir videoya denk geldim. Hem moralim bozuldu hem de 1 senedir çektiğimiz stok problemleri gözümün önüne geldi. Böyleleri oldukça günlük kullanıcı gün yüzü görmez. Sövmemek elde değil. https://vm.tiktok.com/ZSJUmkG9r/
Top Bottom