Arama sonuçları: *

1. VolkiTolki888

Segata hdd mi garantiye nereye gönderecem ???

3 ay önce hdd aldım segata 2 tb ve bozuldu garantiye göndermek istiyorum? garanti yeri neresi nereye gönderecem ???
  2. VolkiTolki888

Yardım steam disk yazma hatası alıyorum

tamam dır hacım allah razı olsun senden teşekkür ederim
  3. VolkiTolki888

nasıl yani hacım ben ne yapacam diski yeni aldım niye böyle oldu bide sadece oyunlar var onlarıda sonra tekrar yüklerim garantiye filan gönderememmi??? 1708174453 bide hasım önceki hdd 3 yıllık filan onda neden sıkıntı yok
  4. VolkiTolki888

hacım bu ne tam olarak ne oluş anlamadım ??
  5. VolkiTolki888

Bide mesela bi fotoğraf attim disk e ama sil dediğim de böyle diyor 1708172907 Onu nasıl görebilirim 2 tana hdd var alt altta
  6. VolkiTolki888

Hacım bi 2 hafta önce kasayı temizledim. Şöyle bi temizlik fanları kadar söktüm sadece anakart kaldı geri herşeyi temizledim Yeni ekran kartı Yeni işlemci Sıvı soğutma Extra ram Filan taktım Sıfır toplandım gibi bişey Tozdan değildir bence bide HDD alalı 3 ay anca oldu Şuan arka tarafı açtım...
  7. VolkiTolki888

saol hacım diski görürsem deneyecem 1708172153 haaa bi deneyeyim hacım
  8. VolkiTolki888

hacım şuan disk yok cmd den sistemi kontrol ettirdim hatalı dosyalar düzeltildi dedi pc yi yeniden başlattım. şuanda disk güzkmüyor
  9. VolkiTolki888

steam de yüklü olan uygulamalarımı güncellemek istiyorum ama güncellemiyor. hata veriyor.; bende kasayı açıp kabloları tak çıkar yaptım güncellemeyi açtım biraz yaptı ve güncellemeleri kesti resimdeki hatayı alıyorum sorun sizce ne?
  10. VolkiTolki888

yeni hdd aldım, kendi kurulabilirmi???

yeni hdd aldım 2 tb bilgisayara taktım açıp kuracaktım resimdeki gibi kullanmaya hazırdı benim kendim kurmam gerekmiyormu? önceki hdd yi kendim kurdum ben ?? link...
  11. VolkiTolki888

HDD LERDE HANGİSİ DAHA ÖNEMLİ RPM VS MB

MB NE İÇİN ÖNEMLİ BİDE BİLDİĞİN WD MARKA 4 TB HDD VARMI LİNK ATSAN KAMERA İÇİN FİLAN DİYOR DA YANLIŞ ALMAYAYIM
  12. VolkiTolki888

HDD LERDE HANGİSİ DAHA ÖNEMLİ RPM VS MB

HDD ALACAM BİRİNDE 7200 RPM 64 MB BİRİNDE 5400 RPM 256 MB HANGİSİ DAHA İYİ OLUR RPM Mİ ÖNEMLİ MB Mİ ÖNEMLİ 4 TR WD MARKA HDD ÖNERİSİ?
  13. VolkiTolki888

HANGİ HDD DAHA İYİ YA DA SİZ NE ÖNERİRSİNİZ???

AMA BENDE ŞİMDİ FARKETTİM YENİLENMİŞ DİYOR VE KAMERA İÇİN DİYOR 1701541223 AMA BENDE ŞİMDİ FARKETTİM YENİLENMİŞ DİYOR VE KAMERA İÇİN DİYOR
  14. VolkiTolki888

HANGİ HDD DAHA İYİ YA DA SİZ NE ÖNERİRSİNİZ???

BEN HDD ALACAM 4 TB YA DA 8 TB AŞŞA DAKİLERDEN HANGİSİ DAHA İYİ BİDE RPM NE OLUYOR !!! 64 128 256 MB NE OLUYOR !!! BİRİ HIZSA DİĞERİ NE ANLATIRMISINIZ...
  15. VolkiTolki888

Çözüldü✓ 4 veya 8 tb harddisk alacam öneri?

bide bişey daha sorabilirmiyim? msi b 450 thomark max ryzen 5 3600 işlemci var rtx 4060 rtx 4060 ti filan alsam bi sıkıntı olurmu
  16. VolkiTolki888

tmmm saol teşekkür ed,yorum hemen şipariş vereyim
  17. VolkiTolki888

bu linkteki nasıl alayım mı link atabilirmisin bu iyi bunu al diye 4 tb lık
  18. VolkiTolki888

4 veya 8 tb hardisk alacam ama bazı ları fiyatı diğerlerine göre daha düşük. oda kafamı karıştırıyor. Mesela amazon da bu var aalayımmı https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08TV9TFPB/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A2H6VVJHTD4NBR&psc=1
  19. VolkiTolki888

1 tr harddisk aldım ama 465 Gb gözüküyor?

Yaa of ya bide iade ile uğrasacam
Top Bottom